Mihai Bendeac, laude la adresa unei persoane cu handicap! “Mi-ar plăcea o discuție cu el”

+3 click pentru
galerie

Mihai Bendeac, laude la adresa unei persoane cu handicap! “Mi-ar plăcea o discuție cu el” © Instagram

Mihai Bendeac a fost dintotdeauna tipul de persoană miloasă, care a ţinut cu cei care au avut probleme, mai ales de sănătate! Aşa a făcut şi de această dată, postând totul pe reţelele de socializare!

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai buni actori de la noi din ţară, devenind consacrat datorită rolurilor pe care le-a interpretat de-a lungul anilor. Totodată, puţini sunt cei care ştiu faptul că Mihai a ţinut întotdeauna partea celor care nu au avut o condiţie socială nu tocmai bună sau care au avut probleme de sănătate, respectiv handicap.

Recent, artistul a postat pe contul de Facebook mai multe fotografii cu o persoană cu handicap, mai exact, bărbatul în cauză fiind fără mâini. Mihai l-a dat drept exemplu, susţinând că se poate să munceşti indiferent de situaţia în care te afli. “Ajutoare sociale ziceți ? Ia uitați-vă aici. Vreau sa distribuim asta pana ajunge la băiatul din imagine. Vreau să-l felicităm cu toții și eventual sa ne anunțe când și cum muncește ca sa comandam și noi. Mi-ar plăcea o discuție cu el! “, a scris Mihai Bendeac.

S-a lăsat de fumat

Mihai şi-a dorit dintotdeauna să renunţe la viciul care i-a dat bătăi de cap atâta timp. Actorul a postat pe contul de Instagram o fotografie, iar la descriere a scris cât este de mândru de alegerea făcută. “Profit de această fotografie pentru a mă lăuda că am renunţat la fumat de peste o săptămână. Mai fumez doar electronică şi în cantitate controlată”, a anunţat Mihai Bendeac, cu ceva timp în urmă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro