Mihai Morar, alături de tatăl său pe stadion. Detaliul observat de fani! Imediat l-au felicitat

+3 click pentru
galerie

Mihai Morar, alături de tatăl său pe stadion. Detaliul observat de fani! Imediat l-au felicitat © Instagram

Seară specială pentru Mihai Morar, care a decis să petreacă timp de calitate alături de tatăl său pe stadion. Vedeta Antenei Stars și-a luat părintele și au văzut împreună pe viu partida dintre Dinamo și FCSB.

Pentru că drumul până acasă, în Baia Mare, este destul de lung, și pentru că weekendul, atunci când este liber, trece destul de repede, Mihai Morar a găsit cea mai bună variantă de a se vedea cu părinții săi. Simpaticul prezentator și-a invitat părinții la el acasă, în București, aici unde au parte de momente frumoase împreună.

Și pentru că în această seară a avut loc ultimul meci al sezonului dintre Dinamo și Steaua, Mihai Morar și-a dus părintele pe stadion. 

''#doartatălșifiul Din 1981 #pânălamoarte 💫🙌'', este mesajul transmis de Mihai Morar, alături de o fotografie realizată în compania celui mai important bărbat din viața sa.

Fanii au fost extrem de încântați să-l vadă pe Mihai Morar împreună cu tatăl său și chiar au ținut să-l felicite pentru că au ieșit amândoi pe stadion, făcând o comparație cu cu alți băieți care aleg să meargă la meciuri cu gașca, și nu cu familia.

''Să fiți fericiți, echipa de suflet să vă încânte cu victorie. Tată și fiu, viață lungă și frumoasă, Multă sănătate tatălui tău, ție mult succes! 💖💗❤️😇👍🙏, Timp de calitate, să petreceți, o seară bună! ❤️❤️❤️,  Felicitari pentru timpul petrecut cu tatăl tău! În timp ce majoritatea tinerilor merg cu gașca'', sunt câteva dintre comentariile transmise de fani.

Seara s-a încheiat superb pentru suporterii lui Dinamo. Echipa din Ștefan Cel Mare a câștigat cu 2-1 derby-ul istoric cu marea rivală, FCSB.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro