Cum au reacţionat gemenele lui Mihai Morar când au aflat că mama lor a născut. "Un moment pe care nu pot să-l descriu în cuvinte"

+3 click pentru
galerie

Cum au reacţionat gemenele lui Mihai Morar când au aflat că mama lor a născut. "Un moment pe care nu pot să-l descriu în cuvinte" © Foto: Instagram

Mihai Morar trăieşte o bucurie de nedescris, după ce astăzi soţia lui i-a adus pe lume pe cea de-a treia fetiţă. Proaspătul tătic a oferit un interviu la Antena Stars, unde a povestit cum a decurs întreaga lui zi.

În plus, Mihai Morar a vorbit şi despre felul în care gemenele sale au reacţionat când şi-au văzut surioara. Micuţele şi-au dorit enorm să ajungă la maternitate pentru a face cunoştinţă cu surioara şi pentru a o ţine în braţe, moment ce l-a emoţionat profund pe Mihai Morar.

"M-am trezit la ora 5. Am dormit cu mari emoţii. M-am spălat pe faţă şi mi-am dat seama că astăzi trebuie să renunţ la alergatul în parc şi că trebuie să alerg spre maternitate. Nu pot să zic cum am ajuns aici şi cum s-a întâmplat până în momentul în care am ţinut-o în braţe, nu ştiu cu ce mi-am ocupat gânduriler, dar este bine că s-a terminat cu bine. De fapt, este un sfârşit care se traduce într-un nou început. Prima dată am văzut-o pe Roua şi am pupat-o. La primele fetiţe nu am făcut asta. Pe Roua am ţinut-o în braţe, am pupat-o şi după aceea a fost emoţia cum se termină operaţia pentru Gabriela. Când Roua a fost pusă la sânul mamei, atunci m-am liniştit şi am zis că o treabă s-a terminat. Dar este bine că am scăpat de emoţiile astea. E bine, e copleşitor. După ce Roua a fost cântărită, le-am luat pe fete de acasă, îm dădeau mesaje din 5 în 5 minute. Emoţia reîntoarcerii în maternitate, când am intrat cu fetele în salon şi au luat-o în braţe, acesta este un moment pe care nu pot să-l descriu în cuvinte", a spus Mihai Morar la Antena Stars.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro