VIDEO PAPARAZZI / Imaginile care-i fac admiratoarele să plângă în pumni! Mihai Morar este cel mai norocos bărbat

Este deja un bărbat împlinit, atât pe plan profesional cât și personal, iar acum aşteaptă cu nerăbdare să devină tată pentru a treia oară! Mihai Morar, căci despre el este vorba, se mândreşte cu o familie superbă, pe care a întemeiat-o împreună cu Gabriela.

Mihai Morar este plecat la o conferinţă în Elveţia, iar micuţele Mara şi Cezara au rămas să aibă grijă de mama lor şi de bebeluş! Grija ca grijă, dar nici plimbarea în parc nu se uită!

Recent, Gabriela, soţia lui Mihai Morar, a fost surprinsă de paparazzi Spynews, cu fetiţele în parc! Gabriela Morar le-a dus pe Mara şi Cezara să se plimbe cu rolele. Dorind ca micuţele să facă mişcare şi să se bucure de copilărie, soţia lui Mihai Morar le-a lăsat să se joace în voie, dar pentru că dragostea e mare şi grija pentru bebe la fel, fetiţele s-au întors de multe ori la băncuţa pe care stătea frumoasa graviduţă.

Gabriela Morar se pregătește pentru venirea pe lume a celui de-al treilea copil și radiază de fericire. Burtica, ei bine, extrem de vizibilă! Îmbrăcată lejer şi cu ochelarii de soare, relaxată şi totuşi plină de viaţă, Gabriela Morar le-a făcut pe admiratoarele lui Mihai Morar să plângă în pumni! 

Şi nu spunem asta degeaba, ci pentru că familia Gabrielei şi a lui Mihai Morar este, cu siguranţă, un exemplu pentru toată lumea. Iar femeile care întorc capul după Mihai Morar... nicio şansă! Inima lui este la Gabriela! Şi cum altfel, când vorbim de o asemenea femeie?

Mihai Morar şi Gabriela vor deveni părinţi pentru a treia oară

Mihai Morar va deveni tată pentru a treia oară. Vestea a dat-o chiar îndrăgitul prezentator, la Radio ZU. Și mai frumos este faptul că a venit cu anunțul chiar de Buna Vestire! 

Mihai Morar a dat marele anunț la Radio ZU, acolo unde a mai vorbit despre fericitul eveniment.

„Prima oară au fost gemene, acum e solo. (...) S-au sărbătorit 10 ani de Radio ZU, după aceea s-a produs un bonding ciudat. Totuși, avem niște copii, avem două fete mari în casă. (...) Diferența va fi destul de mare între gemene și viitorul copii. (...) Am anunțat pentru că toți începeau să-mi facă planuri. (...) După zece ani, când vei deveni din nou părinte, e cu griji. Tu știi cum îmi bate inima înainte de ecografie?​”, a spus Mihai Morar, la Radio ZU.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro