Mihai Morar, mesaj emoționant pentru tatăl lui de ziua sa de naștere: ”Un bărbat frumos ca tine nu am cum să fiu”

+3 click pentru
galerie

Mihai Morar, mesaj emoționant pentru tatăl lui de ziua sa de naștere: ”Un bărbat frumos ca tine nu am cum să fiu” © arhiva

Mihai Morar are o legătură foarte strânsă cu părinții săi și îi iubește extrem de mult. De fiecare dată când vorbește despre persoanele care i-au dat viață, în vocea prezentatorului se poate simți emoția. Astăzi este o zi specială, tătăl lui își sărbătorește ziua de naștere iar el a ales să-i transmită un mesaj pe contul de socializare.

Mihai Morar are parte de o familie la care a visat dintotdeuana. Prezentatorul Răi da Buni este tatăl a trei fetițe frumoase, dar și soțul unei femei pe care o iubește foarte mult, însă toată educația ce a dobândit-o până la această vârstă vine din familia care tot timpul i-a fost alături. 

Mereu are cuvinte de laudă pentru persoanele care i-au dat viață, iar de fiecare dată când se întâmplă ceva important în familie Mihai Morar este alături de cei dragi și îi susține necondiționat. Astăzi este o zi deosebită pentru acesta, tatăl lui își sărbătorește ziua de naștere, iar el a ales să-i transmită o urare specială prin intermediul contului de socializare, urare ce a ajuns imediat la inimile tuturor celor care îl admiră de le televizor sau de la radio. 

”La mulți ani, tată! Un bărbat frumos ca tine nu am cum să fiu. Nici un un om atât de fain, cum ești tu, nu știu dacă voi putea fi vreodată. Dar sper că mai am timp să fiu un tată bun, precum îmi ești tu mie.”, a scris Mihai Morar în dreptul unei fotografii în care este alături de cele trei fiice: Mara, Cezara și Roua, dar și de tatăl acestuia, bărbatul fiind în culmea fericirii lângă cele trei nepoțele. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro