Mihai Morar, scrisoare emoţionantă pentru fani! Care este prima dragoste a prezentatorului tv. "Sunt copilul legitim al acestei minuni"

+2 click pentru
galerie

Mihai Morar, scrisoare emoţionantă pentru fani! Care este prima dragoste a prezentatorului tv. "Sunt copilul legitim al acestei minuni" © Instagram

Mihai Morar nu are nevoie de prea multe prezentări, fiind unul dintre cei mai buni prezentatori tv din ţară. Astăzi, de Ziua Mondială a Radioului, prezentatorul tv a postat o scrisoare emoţionantă pentru "prima lui dragoste"!

Mihai Morar este unul dintre cei mai buni oameni de radio din România. Cu toate acestea, nu neglijează nici micile ecrane, moderând de ani de zile emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars. Duce o viaţă demnă de perfecţiune, având succes în tot ceea ce face, mai ales că totul este din pasiune.

Astăzi, de Ziua Mondială a Radioului, Mihai a postat pe contul de Instagram, acolo unde este mereu activ şi îşi ţine fanii la curent cu tot ceea ce face, o scrisoare emoţionantă, dedicată primei sale iubiri. Ei, şi voi acum, radioul, normal! 

Vedeta se consideră copilul acestui mijloc, considerând că este prima şi ultima dragoste, cea mai sinceră dintotdeauna. Nu are de gând să renunţe vreodată la această meserie, care îi aduce un zâmbet pe buze zi de zi. Se simte împlinit şi în acelaşi timp are o bucurie enormă în suflet, atunci când, spune în fiecare dimineaţă: "“E ora 7.00, bună dimineața!”.

"SCRISOAREA MEA DE DRAGOSTE. PENTRU PRIMA MEA IUBIRE. ȘI ULTIMA. Azi e Ziua Mondială a Radioului. Sunt pruncul care doar asta a visat să fie, sunt rodul iubirii dintre radio și magie. Sunt copilul legitim al acestei minuni, lăsat liber între oameni răi și oameni buni. Radioul e dragostea mea de aproape, dar și iubirea mea de sine, radioul mi-a scos răul în față și m-a învățat să zic și să fac bine.

În ziua când voi ajunge la capătul drumului cu viața, măcar atât va rămâne în urma mea: “E ora 7.00, bună dimineața!” Când sufletul mi se va înălța la cer se va reîntâlni cu vocea mea purtată în eter. Radioul e vocea și forța mea din interior, e sufletul meu pereche, e piele de găină, dar și dor.
Eu sunt “ăladelaradio”. Și nimeni mai mult. Eu sunt radio. Mai simplu nu pot fi.
Cu 💫❤️, Mihai Morar
", a scris el, pe contul de Instagram. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro