Mirela Banias, nu mai faci față fanilor? „Stop mesajelor: vrei să fii soția mea?”

+3 click pentru
galerie

Mirela Banias, nu mai faci față fanilor? „Stop mesajelor: vrei să fii soția mea?” © Instagram.com

Mirela Banias este tot mai des asaltată de fani! Bruneta nu mai face față mesajelor pe care le primește și a început să transmită mesaje oficiale pe contul ei de Instagram, pentru a-i face pe bărbați să se oprească din propuneri indecente. 

Mirela Banias, nu mai faci față fanilor? Bruneta a început să primească tot mai multe mesaje din partea bărbaților care îi fac avansuri. Cum știm cu toții că Mirelei îi place foarte mult să fie în centrul atenției, așa a procedat și acum. Sătulă de toate mesajele pe care le primește de la bărbații care îi fac propuneri indecente, Mirela a simțit nevoia „să se laude” pe Instagram și să-i pună pe aceștia la punct, pe contul ei de Instagram.

Mai exact, Mirela Banias le-a transmis tuturor bărbaților care o abordează pe Instagram că ea are tot ce își dorește alături de soțul ei și că nu o interesează propunerile altor bărbați. 

„Stop mesajelor: Vrei să fii soția mea, te măriți cu mine, dă-mi contul tău, vrei să vorbești cu mine...etc! Când o să mă găsiți pe conturi de matrimoniale, nu ezitați să îmi scrieți, până atunci vreau să vă spun că sunt în formula în care mi-am dorit să fiu toată viața mea, cu soț, cu copii și cu mult respect față de cei care mă apreciază și mă susțin! Vă pup” a scris Mirela Banias, pe Instagram. 

Mirela Banias a fost la un pas să fie ucisă, în închisoare

Mirela Banias a povestit în repetate rânduri că din cauza greșelilor din trecut, a fost la un pas de moarte. După ce a ajuns în spatele gratiilor, fosta concurentă de la „Insula Iubirii” a avut câteva divergențe și scandaluri cu una dintre colegele de celulă, care ar fi încercat, la un moment dat, chiar să o omoare. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest