Mirela Banias și Florin Tecar, nuntă de vis! Imagini de la evenimentul fostei concurente de la Insula Iubirii

+4 click pentru
galerie

Mirela Banias și Florin Tecar, nuntă de vis! Imagini de la evenimentul fostei concurente la Insula Iubirii © Instagram

Petrecere mare în familia Insula Iubirii! Mirela Banias și Florin Tecar fac astăzi nuntă, iar la eveniment iau parte sute de persoane. Au apărut deja și primele imagini, atât cu mirii, cât și cu invitații. 

Mirela Banias și Florin Tecar s-au căsătorit civil în urmă cu câteva luni, iar acum au dat o petrecere de nuntă. Fosta concurentă la Insula Iubirii, nu a optat pentru o rochie de mireasă clasică, ci pentru una ieșită din comun, dar care o face să se simtă foarte bine. S-a pozat cu invitații și a postat fericită mesaje pe Instagram.

Prezentă la nuntă este și Nico, și ea fostă concurentă la Insula Iubirii, alături de iubitul ei, fosta ispită Marco. S-au pozat cu mirii și le-au urat casă de piatră.

Potrivit imaginilor postate chiar de Mirela Banias, în timpul nunții au avut și un scurt moment cu imagini din viața lor, chiar și din timpul emisiunii Insula Iubirii, acolo unde bruneta a povestit pe larg viața ei tumultoasă. 

Cu siguranță acum o să reapară întrebarea despre copii. Vă reamintim că imediat după ce a trecut printr-o pierdere de sarcină, Mirela Banias susținea că nu va renunța la dorința ei. "Am doi (n.r. copiii lui Florin, soțul ei)... restul când vrea Domnul" , spunea ea. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro