Miss Irina și Raffaello, față în față cu adevărul! Ce i-a făcut tânărul, în noaptea de care aceasta nu-și amintește / VIDEO

+2 click pentru
galerie

Miss Irina și Raffaello, față în față cu adevărul! Ce i-a făcut tânărul, în noaptea de care aceasta nu-și amintește / VIDEO © captură Video

Scandalul misterios dintre Miss Irina, tânăra care susține că nu-și aduce aminte ce s-a întâmplat în noaptea în care a plecat în club să se distreze și Raffaello, cel pe care îl acuză că a dus-o acasă la el și a abuzat-o, continuă. Raffaello, craiul de Dorobanți cu o mașină ce întoarce privirea tuturor domnișoarelor susține că nu i-a făcut Irinei niciun rău și, mai mult de atât, a vrut doar să o ajute pe fată. 

Astăzi, în platoul emisiunii „Acces Direct”, Miss Irina a fost pusă față în față cu Raffaello, tânărul pe care îl acuză că a luat-o la el acasă și a dezbrăcat-o. Pentru că aceasta nu-și aduce aminte nimic din noaptea cu pricina, a avut parte de o întâlnire pe canapeaua de la „Acces Direct” cu bărbatul care susține că nu și-a dorit decât să o ajute, pentru că a văzut-o într-o stare avansată de ebrietate. Miss Irina susține că nu a dormit deloc și s-a gândit numai la cele întâmplate și, pentru că nu-și aduce aminte de nimic din noaptea cu pricina, îi este tare greu să ducă acest caz la final. 

Tânăra susține că așteaptă rezultatele de la medici și susține că a fost și la ginecolog. 

„Am ajuns acasă, am început să citesc toate mesajele, să mă uit pe filmările de pe camerele de luat vederi. Trebuie să fie o explicație, m-am trezut dezbrăcată, nu mi se leagă...La spital mi-au zis că mâine vin rezultatele, că nu se poate face mai repede. Am fost și la ginecolog, mi s-a spus că vor veni toate analizele odată. Nu îl cunosc pe Rafaello” a spus Miss Irina, în platoul emisiunii „Acces Direct”. 

Intrat în platoul emisiunii „Acces Direct”, Raffaello, craiul de Dorobanți susține că nu și-a dorit decât să o ajute pe Irina. Acesta spune că nu a consumat deloc alcool pentru că era cu mașina și a văzut-o pe Irina într-o stare avansată de ebrietate și a vrut să o ajute. Raffaello mărturisește că a luat-o pe tânără și a dus-o la el acasă, acolo unde a lăsat-o să doarmă. 

Raffaello, o altă versiune a poveștii

Raffaello susține că a vrut să o ajute pe Miss Irina și a adus-o la el acasă. Tânărul a povestit că la un moment dat a mers la baie, iar când s-a întors, a găsit-o pe femeie fără rochie și a băgat-o în pat, pentru a dormi. Mai mult, susține că a stat lângă ea 2 ore, timp în care a vrut să afle ce anume s-a întâmplat cu ea și de ce a ajuns în starea respectivă.

„Nu am văzut-o dormind semi dezbrăcată, am văzut-o acoperită cu o pătură. Ea s-a dezbrăcat și s-a pus în pat. Era inconștientă aproape de tot. Eu am ieșit în club cu prietenii mei, m-am distrat cât se poate, nu am băut nimic, eram cu mașina. Am plecat spre mașină, această domnișoară era singurică, frumușică, elegantă, m-am întrebat ce se întâmplă cu ea. Era incoerentă, nu vorbea, am întrebat-o dacă vrea să o ajut.

Eu având un apartament, am zis că o duc în apartament să o duc să se odihnească, eu nu am cum să abuzez o femeie, cred că am destule calități pentru a cuceri o femeie. Am toate calitățile pentru a seduce o femeie, nu am cum să profit de o femeie. Era sub influența alcoolului. Eu am vrut să fac un bine. După ce am ieșit de la baie, am văzut că era rochița pe jos. Am lăsat-o să adoarmă și am plecat. Eu am stat cu ea, atât. Am atâtea poze în telefon cu femei goale, dar îmi trimit ele mie, ce fac eu cu ele rămâne la mine în telefon” a spus și Raffaello, la „Acces Direct”. Mai mult, tânărul susține că nu are de ce să se ascundă, așa că reporterul Ștefan Manolache a primit cheia apartamentului chiar de la tânăr și a mers să investigheze locul cu ajutorul unei lămpi care detectează urme de probe biologice. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro