Moartea lui Cornel Galeş dă peste cap planurile fiilor Ilenei Ciuculete! Ce se întâmplă cu averea, dar şi cu procesele acestora

Moartea lui Cornel Galeş dă peste cap planurile fiilor Ilenei Ciuculete! Ce se întâmplă cu averea, dar şi cu procesele acestora © arhivă

De mai bine de doi ani, Cornel Galeş se afla în război cu fiii Ilenei Ciuculete. Totul a pornit de la averea pe care fostul soţ al artistei a moştenit-o.

Acum, odată cu moartea subită a lui Cornel Galeş, lucrurile s-au complicat şi mai tare, pentru că decesul a survenit înainte ca instanţa să dea o decizie în procesul dintre fostul soţ al Ilenei şi băieţii acesteia. Astfel că, deşi, fraţii Sfetcu au reuşit să anuleze actul de succesiune încheiat iniţial şi să obţină o decizie prin care urmau să primească fiecare câte 34.000 de euro şi 6000 de lei din drepturi de autor, Cornel a apucat să facă apel. 

În situaţia de faţă, chiar dacă Mugurel şi Cristi vor câştiga procesul, nu mai au pe cine să execute silit. Singurul bun, aflat pe numele lui Cornel Galeş este un apartament de 91.000 de euro, însă a fost cumpărat după moartea artistei şi nu poate fi inclus în masa succesorală. Asta nu este singura lovitură pe care o primesc fiii Ilenei Ciuculete! Fiica lui Cornel Galeş le-ar putea da toate planurile peste cap, căci în mod legal ea este unica moştenitoare a lui Galeş, însă dacă ar accepta moştenirea aceasta ar veni la pachet şi cu datoriile tatălui ei.

În situaţia în care fiica lui Cornel Galeş ar accepta moştenirea, Mugurel şi Cristi ar putea să se judece cu aceasta. Însă, având în vedere că relaţia dintre Cornel şi fiica lui a fost una inexistentă nu este foarte clar dacă va accepta moştenirea, sau dacă va avea vreo pretenţie. Dacă totuşi va accepta moştenirea, nu va putea fi executată decât dacă bunurile  au legătură cu moștenirea primită de Galeș de la Ileana, iar acest lucru este aproape imposibil de demonstrat. Aşadar, în aceste condiţii, copiii Ilenei Ciuculete ar putea să rămână fără nici un ban, după moartea neașteptată a lui Cornel Galeș.

Apartamentul pe care Conel îl deţinea şi despre care s-a tot scris în presă, este cel pe care fostul soţ al artistei l-a cumpărat după moartea acesteia. Este un imobil cu 3 camere, cu o suprafaţă de 62 mp pe care l-a amenajat şi mobilat după bunul plac. Mai mult decât atât, pe lângă toate aceste modificări aduse, Cornel nu a uitat de fosta lui soţie, astfel că tot apartamentul a fost împânzit cu fotografii cu chipul ei.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro