Momente grele pentru sora Deliei. Oana Matache a ajuns de urgență cu băiețelul la spital

+3 click pentru
galerie

Momente grele pentru sora Deliei. Oana Matache a ajuns de urgență cu băiețelul la spital © arhiva

Oana Matache, sora Deliei, trece prin clipe grele. Aceasta a ajuns de urgență la spital cu băiețelul ei, după ce în urmă cu mai puțin de o lună a mai vizitat încă o dată, de urgență, camera de gardă. 

Sora Deliei a ajuns de urgență la spital cu fiul ei, după ce aceasta nu a mai putut respira. Speriată, tânăra a mers imediat la un spital cu cel mic și a ales un spital de stat, chiar dacă inițial și-ar fi dorit unul privat. ”A venit prințesa la spital de stat, căci <<la lux>> nu e terapie intensivă”, a precizat aceasta pe pagina ei de socializare, acolo unde a postat mai multe fotografii și filmulețe cu băiețul dormind, probabil după ce medicii i-au aplicat un tratament corespunzător. 

Vedeta le-a mărturisit fanilor într-un mod pozitiv că spitalul este unul decent și curat, dar și că are o vecină de salon simpatică. 

”L-am internat pe Bub alaltăieri cu insuficiență respiratorie, dar acum în sfârșit s-a stabilizat pe o saturație normală.” , a spus aceasta.

Nu este pentru prima oară când Oana Matache, sora Delia, ajunge cu băiețul la spital. În urmă cu mai puțin de o lună, băiețul a fost o dată pe mâna medicilor din același motiv, probleme de respirație. 

Fanii o văd și pe Delia mămică

Chiar dacă are zeci de concerte pe an și reușește să bucure publicul cu vocea și show-urile sale, fanii își doresc ceva mai mult pentru artistă. Aceștia i-au mărturisit de nenumărate ori că vor ca în curând să o vadă cu propriul copil în brațe. 

"Deliei îi convine situația de a fi mătușă mai mult decât de a fi ea mamă. Ar fi mai complicat. Așa vine în vizită, îi vede, e topită după ei", a declarat Oana Matache, pentru click.ro semn că Delia nu are de gând să rămână însărcinată prea curând.
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro