Iubita lui Cătălin Botezatu, totul despre probleme de sănătate care au dus-o la un pas de operație: "Am avut un regim special"

+3 click pentru
galerie

Iubita lui Cătălin Botezatu, totul despre probleme de sănătate care au dus-o la un pas de operație: "Am avut un regim special" © Captură Antena Stars

Monica Hill s-a confruntat cu o infecție gravă în zona ochilor și a fost la un pas să ajungă la bisturiul medicului. 

Din fericire, acum puștoaica lui Cătălin Botezatu a scăpat de probleme și a luat decizia de a se muta din Cluj, în București.

"Pe lângă problemele de sănătate pe care le-am avut mă pregătesc pentru cat-walk în New York. Mi-a ajuns Clujul, acum m-am mutat în București. Avea nevoie de o schimbare. A trecut o lună de când am avut probleme. Recperarea a fost cât de cât ușoară, dar trec toate.", a declarat Monica Hill, la Star Matinal. 

Monica Hill spune că va mai dura încă o lună până când se va reface complet: "Am avut un regim special, iar acum nu am voie să mă machiez sau folosesc unele probleme, am avut problema la ochi. Mai durează cam o lună până mă recuperez complet. Trebuia să fiu operată, miercurea trecută, dar când am fost la control am aflat că situația s-a îmbunătățit." 

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro