Monica Hill, desfigurată. Cum a ajuns să arate. "Am făcut infecţie"

+3 click pentru
galerie

Monica Hill, desfigurată. Cum a ajuns să arate. "Am făcut infecţie" © Foto: Instagram

Puştoaica lui Cătălin Botezatu a avut probleme grave de sănătate. Monica Hill a luptat cu o boală care i-a afectat vederea, iar o femeie cunoscută din showbiz i-a sărit în ajutor! Şi ea a avut aceleaşi probleme! 

Acum, Monica Hill a decis să facă publice imaginile cu care a speriat pe toată lumea. Monica Hill a avut o afecţiune gravă la ochi şi a fost nevoită să urmeze un tratament pe o perioadă lungă. Şi pentru că boala este contagioasă, nu a avut voie să părăsească domiciliul. 

Puştoaica lui Cătălin Botezatu a oferit pentru Antena Stars, în exclusivitate, detalii despre problemele cu care s-a confruntat. 

"Am făcut infecție la ochi. Mi s-a umflat ochiul, hemoragie internă, subconjunctivală se numea. A început să mă doară foarte rău, arătăm de parcă eram bătută. Medicii mi-au recomandat  şapte zile cu antibiotic și unguent. Mi-a apărut infecție și la celălat ochi", a spus Monica Hill.

Au urmat mai multe tratamente, dar degeaba. Cea care a salvat-o a fost Cristina Ich. Iubita lui Alex Piţurcă a avut aceleaşi probleme ca cele pe care le are şi Monica Hill. 

"Mi-e ciudă că nu am întrebat-o mai repede, văd rezultate, a început să se retragă, nu mai simt nici durere, nici nimic", a spus Monica Hill la Antena Stars.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro