Monica Pop, reacție sfâșietoare după moartea lui Mihai Constantinescu: „Cea mai frumoasă voce de pe pământ”

Monica Pop, reacție sfâșietoare după moartea lui Mihai Constantinescu: „Cea mai frumoasă voce de pe pământ” © arhivă

Moartea lui Mihai Constantinescu i-a întristat pe toți cei care l-au cunoscut, l-au iubit și l-au apreciat pe marele artist. Una dintre persoanele care deplâng moartea îndrăgitului cântăreț este și Monica Pop, care a postat pe contul său de Facebook un mesaj sfâșietor, după pierderea artistului. 

Monica Pop a postat o reacție sfâșietoare pe contul ei de Facebook, imediat după moartea marelui artist Mihai Constantinescu. Monica Pop susține că Mihai Constantinescu a avut cea mai frumoasă voce și că pierderea lui este un mare minus pentru industria noastră muzicală. 

“Ai fost şi vei rămâne unic! Şi ca om, şi ca mare artist! Drum lin, om frumos, prieten drag, cu cea mai frumoasă voce de pe pământ”, a scris Monica Pop pe Facebook, imediat după moartea lui Mihai Constantinescu. 

Mihai Constantinescu a murit

Vă reamintim că Mihai Constantinescu a murit marți, 29 octombrie, pe patul de spital, după mai bine de 5 luni de stat în comă la Floreasca. Alături i-a fost, până în ultima clipă, Simona Secrier, dar și nașa lui de cununie, Marilena Adam. 

Ce a făcut Simona Secrier, imediat după moartea lui Mihai Constantinescu

La scurt timp după ce Mihai Constantinescu a fost declarat decedat de către medicii de la spitalul Floreasca, Simona Secrier a mers alături de nașa de cununie a ei și a celebrului artist pentru a cumpăra toate cele necesare înmormântării, lucru dezvăluit chiar de către Marilena Adam, în cadrul emisiunii „Agenția VIP”.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro