Dureros! Motivul pentru care groapa Denisei Răducu a fost făcută mai mare

+3 click pentru
galerie

Dureros! Motivul pentru care groapa Denisei Răducu a fost făcută mai mare © www.spynews.ro

Chiar dacă știau că este bolnavă, iar medicii nu mai aveau deloc vești bune despre fiica lor, părinții Denisei Răducu au sperat până în ultima clipă într-o minune. Nu s-a întâmplat! Cunoscuta cântăreață a murit la vârsta de 27 de ani, lăsând un gol imens în sufletele tuturor celor care au iubit-o și au apreciat-o.

În momentele în care era pregătit mormântul Denisei Răducu tatăl lui a decis ca groapa să fie făcută mai mare. De ce? Distrus de durere, Emilian Răducu și-a dorit să aibă loc și sicriul lui lângă cel al fiicei, astfel că atunci când viața i se va sfârși, să fie înmormântat în același loc. 

Pe data de 25 iulie 2017, la doar două zile de la moartea regretatei cântărețe, mormântul a fost finalizat exact așa cum familia ei a cerut.

Denisa Răducu a fost înmormântată într-un sicriu de culoare gri deschis, făcut la comandă, la fel ca și mormântul, așa cum familia a vrut. Sute de flori au acoperit sicriul. Pe acesta a fost așezată o coroană de begonii albe.

În timpul înmormântării, duhovnicul Denisei a ținut un discurs emoționant. "De ce nu te-ai căsătorit Denisa, acum un an sau doi? De ce nu ai vrut să ne chemi la nuntă, ci la înmormântare? Fetiţă firavă și modestă, cui ne-ai lăsat? Ea a muncit să-și facă nume, să-și ridice familia, comuna, țara! Dragă Denisa, toți profesorii tăi au venit acum să te vadă, erai șefa corului, ai ajuns o vedetă pe munca ta! Eu, ca preotul tău, cât voi trăi o voi pomeni pe Emilia Denisa", a spus preotul. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro