Motivul rușinos pentru care Vulpița s-a căsătorit cu Viorel! Veronica a recunoscut adevărul dureros: „Nu știam ce să fac!”

Motivul rușinos pentru care Vulpița s-a căsătorit cu Viorel! Veronica a recunoscut adevărul dureros: „Nu știam ce să fac!” © Instagram

Vulpița are, cu siguranță, parte de critici la orice pas, dar ceea ce puțini știu este faptul că a avut o copilărie chinuită și că s-a măritat cu Viorel din interes! Mai exact, Veronica Stegaru era disperată să scape din Iadul în care a crescut și, din păcate pentru ea, lucrurile nu au devenit neapărat mai bune nici cu Vio.

Într-una din edițiile „Acces Direct”, Veronica Stegaru a recunoscut că a avut parte de o copilărie total nefericită. A crescut într-un mediu dominat de o sărăcie lucie și familia ei abia își făcea traiul de pe o zi pe alta.

Copilăria chinuită a Vulpiței

Cu ochii în lacrimi, Vulpița a mărturisit că s-a decis să se mărite pentru a scăpa din acea viață chinuită și că a sperat la un trai mai bun. Tocmai de aceea, a fugit de acasă și s-a dus la Blăgești, să se căsătorească cu Viorel.

„Nu prea îmi plăcea de Viorel de la început. Aveam nevoie de bani. Nu prea eram fericită. Nu eram pregătită, nu prea mi-am dorit un copil că nu știam ce să fac”, a mărturisit Vulpița, cu lacrimile curgând șiroi.

Veronica a continuat prin a mai povesti că nici viața cu familia Stegaru nu i-a fost mai bună. Soacra ei îi reproșa lucruri la orice pas, așa că nici la Blăgești nu a dus-o mai bine, trăind practic ca într-o cușcă.

„Tu ai fost sclavă acolo…” a spus Mirela Vaida, și ea impresionată de dificultățile prin care a trecut Veronica.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro