Pe naşii Clarei îi cunoaşte toată lumea, dar cine sunt părinţii spirituali ai Ellei, fetiţa cea mare a Andreei Bălan

+3 click pentru
galerie

Pe naşii Clarei îi cunoaşte toată lumea, dar cine sunt părinţii spirituali ai Ellei, fetiţa cea mare a Andreei Bălan © Instagram

Toată lumea îi cunoaşte pe naşii Clarei, însă puţini sunt ei care îi ştiu pe oamenii care au botezat-o pe fetiţa mai mare a artistei, pe Ella. Andreea Bălan le-a făcut fanilor cunoştinţă cu părinţii spirituali ai fetiţei sale, vrând ca cei care o iubesc să fie informaţi cu tot ce se întâmplă cu familia sa.

Cine sunt naşii Ellei

Pe 15 septembrie, în urmă cu două săptămâni, Andreea Bălan şi Gerge Burcea se căsătoreau în faţa Lui Dumnezeu. Totodată, în aceeaşi zi, a avut loc şi botezul mezinei lor, Clara Maria. Cei doi şi-au dormit enorm ca naşi să le fie Aurelian Temişan şi soţia sa, Monica Davidescu, care au acceptat propunerea fără să stea pe gânduri. Cu toţii s-au simţit onoraţi, fericiţi şi împliniţi pentru alegerea făcută, mai ales că de acum înainte au devenit o adevărată familie. De asemenea, alături de cei doi, micuţa Clara a mai avut un naş, unul dintre prietenii buni ai tatălui său.

La fel s-a întâmplat şi în cazul Ellei. Cei care au creştinat-o pe prima fetiţă a Andreei Bălan sunt Didi Pistalu şi Tino. Didi este una dintre cele mai bune şi mai vechi prietene ale frumoasei artiste, astfel că aceasta a vrut să lege şi mai bine prietenia prin înrudirea oferită de botezul Ellei.

Puţini sunt cei care îi cunosc pe cei doi, asta pentru că nu sunt persoane publice. Dar chiar şi aşa, de fiecare dată când a avut ocazia, Andreea Bălan a vorbit cu căldură şi cu dragoste de oamenii care îi sunt părinţi spirituali Ellei.

Andreea Bălan şi George Burcea, nuntă de poveste

Nunta Andreei Bălan cu George Burcea a fost fără doar şi poate nunta toamnei în România. Cei doi au pus la punct totul până în cele mai mici detalii, astfel că evenimentul a fost unul de poveste.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro