Natașa Raab, sfâșiată de durere, la 2 luni de la moartea soțului. Actrița face dezvăluiri cu ochii în lacrimi: „Realizez că nu o să mai vină niciodată”

Natașa Raab, sfâșiată de durere, la 2 luni de la moartea soțului. Actrița face dezvăluiri cu ochii în lacrimi: „Realizez că nu o să mai vină niciodată” © arhivă

În urmă cu 2 luni, Natașa Raab trecea prin cel mai cumplit episod din viața ei. Soțul său, Val Guțul, bărbatul care a iubit-o necondiționat și alături de care a trăit o căsnicie de 38 de ani, cu bune și cu rele, se stingea din viață. 

Soțul Natașei Raab, Val Guțul, s-a stins din viață în urmă cu 2 luni, atunci când actrița a primit cel mai mare șoc al vieții. Bărbatul a murit în urma unei boli cumplite care i-a măcinat sănătatea, iar acum, la 2 luni de la moartea sa, marea actriță Natașa Raab se simte singură și deprimată. 

Prin intermediul unei intervenții telefonice avute la Antena Stars, în cadrul emisiunii „Agenția VIP”, Natașa Raab a povestit cu ochii în lacrimi că se simte a nimănui. De asemenea, susține că de multe ori l-a strigat pe soțul său și cu greu a acceptat faptul că nu o să-l mai vadă pe acesta niciodată. 

„Parcă am fost în pragul unei depresii. Îmi pare rău că nu sunt așa de veselă ca de obicei. Poate că soțul meu nu a fost cel mai iubitor, dar totuși nu pot șterge cu buretele, m-am chinuit să nu-i lipsească nimic, să-și vadă numai de meseria lui. Încerc să mă ridic...L-am strigat, am crezut că o să vină. Mi-e greu, mi-e foarte greu...când mă uit cum eram și cum sunt acum îmi vine foarte greu” a mărturisit Natașa Raab, plângând. 

De asemenea, marea actriță i-a sfătuit pe Majda și Cristi Brancu să aibă mare grijă de partenerii lor de viață și a povestit că ea și soțul ei erau aproape de a împlini 40 de ani de căsnicie. Natașa Raab nu a uitat, însă, să vorbească despre iubirea imensă pe care i-a purtat-o lui Val Guțul. 

„După 38 de ani ai impresia că ești a nimănui. Vă rog să aveți grijă de iubirile voastre .Of, Doamne, Dumnezeule...Nu l-am visat încă, dar mi-e foarte dor de el și când realizez că nu o să mai vină niciodată...l-am iubit foarte mult, foarte mult. Mai aveam un pic și făceam 40 de ani de căsnicie. Câteodată am impresia că a uitat toată lumea de mine” a mai spus Natașa Raab, pentru „Agenția VIP”. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro