Nicolae Guță, despre relațiile eșuate cu femeile din viața lui: „Succes am avut la gagici de când munceam cu târnăcopul” VIDEO

+3 click pentru
galerie

Nicolae Guță, despre relațiile eșuate cu femeile din viața lui: „Succes am avut la gagici de când munceam cu târnăcopul” VIDEO © captură video

De Nicolae Guță știe toată lumea că a avut numeroase femei la viața lui. A trecut prin căsnicii eșuate, prin relații eșuate, dar acum se pare că și-a găsit liniștea în brațele Cristinei, femeia care urmează să-l facă pe manelist tată pentru a 11-a oară. 

Într-un interviu acordat pentru „Agenția VIP”, Nicolae Guță și-a deschis sufletul și a povestit tuturor lucruri neștiute din trecutul său amoros. Manelistul le poartă respect tuturor femeilor care au trecut prin viața lui și spune că niciodată nu a vrut să-și facă „reclamă” pe „spatele” vreuneia dintre ele. 

„Eu când mă îndrăgostesc, mă îndrăgostesc nebunește, nu mai țin cont de nimic. Totul sau nimic. Succes am avut la gagici de când munceam cu târnăcopul și lopata. Nu am căutat niciodată să caut atenția publicului sau a televiziunilor cu relațiile mele, pe mine m-a interesat mereu să fiu liniștit, să mă dedic acelei persoane, când facem dragoste, să facem dragoste, să te implici cu sufletul. 
Sunt cu Cristina, e însărcinată, vine al 11-lea copil, e și băiat, spre satisfacția mea”
a spus Nicolae Guță, la „Agenția VIP”. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro