Nicole Cherry, ţinta hackerilor! Anunţul făcut de artistă, după ce s-a trezit cu contul de Whatsapp spart. VIDEO

+3 click pentru
galerie

Nicole Cherry, ţinta hackerilor! Anunţul făcut de artistă, după ce s-a trezit cu contul de Whatsapp spart © Instagram

Nicole Cherry nu este prima vedetă de la noi care a ajuns ţinta hackerilor. Vedeta şi-a anunţat prietenii şi admiratorii de cele întâmplate şi i-a sfătuit să nu acceseze linkurile care doar par trimise de ea.

Cireşica a primit un mesaj de la prietena ei, care, s-a dovedit că... nu era prietena ei, ci un hacker! Ei bine, imediat după ce a trimis codul de autentificare şi-a luat "adio" de la contul de Whatsapp! Nu pentru mult timp însă, pentru că artista a reuşit să rezolve totul.

La jumătate de oră de când şi-a recuperat contul, Nicole Cherry şi-a anunţat prietenii de cele întâmplate şi, de asemenea, a sfătuit pe toată lumea să aibă mare grijă la atacurile de acest gen din mediul online.

"În seara asta am fost foarte panicată pentru că am primit de la Cristina, prietena mea, un mesaj pe Whatsapp, în care îmi scria într-un mod foarte dubios de a-mi vorbi, mai ales că suntem prietene. Nu ştiu de ce am crezut şi am trimis codul de autentificare pe care l-am primit pe numărul meu, pentru Whatsapp. Când i l-am trimis, eu am fost deconectată de pe Whatsapp... doar de pe Whatsapp şi atunci m-am panicat crezând că poate să aibă acces la informaţia mea din Whatsapp, parole, Instagram, Facebook, m-am panicat că îmi vor fi luate", a anunţat Nicole Cherry pe Instagram. 

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro