Cât de mult s-a transformat de-a lungul anilor! Nicole Cherry, de la puștoaică timidă la „bombă siliconată”. GALERIE FOTO

+8 click pentru
galerie

Cât de mult s-a transformat de-a lungul anilor! Nicole Cherry, de la puștoaică timidă la „bombă siliconată”. GALERIE FOTO © Arhivă / Instagram

Atunci când s-a lansat, era o adolescentă cu codițe, un zâmbet mare și aparat dentar. Din 2014 și până în prezent, Nicole Cherry s-a schimbat foarte mult și a lăsat în urmă fata copilăroasă care încânta cu piesa „Memories”.

În prezent, Nicole Cherry este femeie în toată regula și se pozează în ipostaze din ce în ce mai sexy. Bucurându-se de un succes imens în mediul online, „Cireșica” a reușit să-i facă pe mulți să uite cum arăta înainte, așa că ne asumăm îndatorirea de a vă reaminti noi!

Drept urmare, navigați prin galeria foto pentru a vedea transformarea lui Nicole Cherry: din copiliță cu codițe, într-o divă care are ce arăta.

Nicole Cherry și-a pus silicoane

În urmă cu ceva timp, internauții au început să observe că ceva, ceva parcă s-a schimbat la „Cireșica”. Mai exact, în zona bustului. Sinceră din sine, atunci când au apărut întrebările, Nicole Cherry a recunoscut că, într-adevăr, a făcut pasul cel mare și a decis să își pună silicoane. Mai mult, totul a fost făcut cu aprobarea tatălui ei, care a susținut-o încă de la început.

„Eu n-am avut niciodată (n.r sâni), n-am avut de acolo. Mama natură n-a fost generoasă cu mine pe partea aia și n-am privit-o niciodată ca pe ceva imposibil de făcut și pâna la urmă mi-am luat inima în dinți și am zis să fac pasul ăsta”, a povestit Nicole Cherry, la Antena Stars. Artista a adăugat că se simte mult mai bine și încrezătoare și a informat zvonurile conform cărora ar fi avut o intervenție la nas.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest