Nicoleta Luciu a fost bătută. Chiar ea a recunoscut totul!

+3 click pentru
galerie

Nicoleta Luciu a fost bătută. Chiar ea a recunoscut totul! © Instagram

Nicoleta Luciu este una dintre cele mai admirate vedete de la noi. Chiar dacă a decis să-şi urmeze soţul la Miercurea Ciuc şi să se retragă din lumina reflectoarelor, vedeta le-a rămas la inimă fanilor, care vor să ştie mereu ce se întâmplă cu ea.

Astăzi, Nicoleta Luciu este o femeie fericită şi împlinită, care se dedică în totalitate vieţii de familie. Dar chiar dacă a părăsit Capitala şi s-a mutat la sute de kilometri depărtare, aceasta păstrează în continuare legătura cu fanii ei, cărora le împărtăşeşte diferite reţete de mâncare pe internet. 

Şi pentru că ştim că tot ce ţine de viaţa îndrăgitei vedete vă interesează, ei bine, astăzi vă prezentă, unul dintre episoadele mai puţin ştiute din copilăria acesteia. Nu multă lume a aflat, însă, Nicoleta Luciu a fost bătută zdravăn de nimeni alta decât de mama ei. Copil fiind, alături de sora sa, Iuliana Luciu, bruneta a furat din economiile mamei sale pe care le-a cheltuit pe îngheţată şi gumă. Chiar dacă a mers cu flori acasă, Nicoleta Luciu nu a scăpat de pedeapsă şi a luat o bătaie serioasă de la mama sa.

Nicoleta Luciu, copilărie grea din cauza tatălui

Chiar dacă acum are o viaţă frumoasă, Nicoleta Luciu a recunoscut, de-a lungul timpului, că a avut o copilărie grea din cauza faptului că tatălui său îi plăcea alcoolul.

"Eu n-am trăit într-o familie în care iubirea să fie prezentă. Am învățat într-un liceu în care cel puțin unul dintre părinți bea din cauza sărăciei. Nu era noapte în care să nu aud că o femeie era bătută, să nu aud uși trântite sau copii plângând. Știu ce înseamnă să trăiești într-o familie în care alcoolul este o problemă. Tata avea o problemă cu alcoolul, încă are și a rămas singur. Îmi pare rău că tata a rămas singur din cauza alcoolului", a spus Nicoleta Luciu, în urmă cu ceva timp.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro