Nicoleta Voicu tună şi fulgeră, după ce Gheorghe Turda a anunţat că se gândeşte la o nouă relaţie

+3 click pentru
galerie

Nicoleta Voicu tună şi fulgeră, după ce Gheorghe Turda a anunţat că se gândeşte la o nouă relaţie © arhivă

Povestea de dragoste dintre Nicoleta Voicu şi Gheorghe Turda a ajuns la final în urmă cu câteva luni, doar că cei doi pare că mai au multe de împărţit. Cel puţin, vorbe. După ce Gheorghe Turda a anunţat că are multe admiratoare şi că se gândeşte la o nouă relaţie, Nicoleta Voicu a scris un mesaj acid. 

Nicoleta Voicu i-a transmis lui Gheorghe Turda prin intermediul reţelelor de socializare că, dacă va fi cu orice femeie măcar pe jumătate cum a fost cu ea, aceasta nu va rămâne lângă el mult timp. Ba chiar, nici jumătate din cât a stat ea!

"Domnule Turda, să fii cu orice femeie din viața ta pe jumătate cum ai fost cu mine și garantat nu va rămâne nici jumătate din timpul pe care l-am stat eu cu tine!", a transmis Nicoleta Voicu pe reţelele de socializare. 

Gheorghe Turda este acum bărbat singur și fără obligații. Artistul nu exclude posibilitate ca în curând să iubească din nou. Însă, printre cuvintele despre posibila viitoare relaţie, Gheorghe Turda a "aruncat" şi câteva "săgeţi" la adresa fostei iubite, ceea ce a enervat-o pe Nicoleta Voicu.

"Am pe an peste 150 de concert. Admiratoare sunt, eu le admir, cine poate să mă admire. M-am lecuit, nu comentez. Eu am trecut cu stoicism în toată treaba asta, am văzut că e o chestie neserioasă și gata. 

Eu nu sunt lemn-tămâie, poate mai apar cu cineva la braț. Cred că va fi o relație foarte discretă, prea multă publicitate nu e bună. S-a exagerat mult, eu am vrut un lucru serios, dar nu a ieșit. Trebuie să vorbim mai puțin sunt niște intimități care nu trebuie date publicității. Depinde de caracterul fiecăruia, se situație.", a spus Gheorghe Turda la "Agenţia VIP".

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro