Nicuşor Iordan, prima reacţie oficială în scandalul cu Anamaria Preda. Artistul tună şi fulgeră la adresa familiei lui Aurelian Preda

Nicuşor Iordan, prima reacţie oficială în scandalul cu Anamaria Preda. Artistul tună şi fulgeră la adresa familiei lui Aurelian Preda © Captură

Nicuşor Iordan, artistul pe care Ana Maria Preda l-a acuzat de... abuz, a acordat un interviu în exclusivitate pentru Acces Direct în care îşi spune partea lui de adevăr. Şi a făcut dezvăluiri la care nimeni nu se aştepta. Ei bine, cum au stat lucrurile, din punctul lui de vedere, vă prezentăm totul în continuare.

Nicuşor Iordan a decis să-şi spună propria variantă de adevăr şi a ales să povestească la Acces Direct lucruri nemaiştiute despre regretatul Aurelian Preda. Nicuşor Iordan a povestit despre momentul în care l-a cunoscut pe regretatul artist, mărturisind că îi datorează acestuia începutul carierei sale.

"L-am cunoscut in 2002 atunci cand el facea niste emisiuni frumoase la un post de radio din Pitesti, am fost invitat acolo de catre Liviu Vasilica pentru ca faceam parte din grupul Teolormanul la acea vreme. Mi s-a parut un om deosebit atunci, un om inteligent si nu a trecut mult timp si am descoperit latura lui spirituala, prin care m-a facut sa cred in totalitate in acest om, si poate putini dintre telespectatori stiu ca el era un om care avea premonitii, pe care si mie mi le-a spus sau ceea ce mi-a spus mie, nu a trecut mult timp si s-au adeverit. In felul acesta am capatat cea mai mare incredere pe care am putut-o avea, parintii mei, surorile mele, au capatat in aces om", a spus Nicuşor Iordan la Acces Direct.

De asemenea, Nicuşor Iordan a precizat că el a fost omul care a stat cel mai mult alături de Aurelian Preda, pe care, de altfel, l-a ajutat enorm. De asemenea, Nicuşor Iordan spune că rudele lui Aurelian Preda au preferat să meargă în străinătate, să muncească, iar relaţiile au început să se răcească între ei, tocmai de aceea familia lui Nicuşor Iordan a devenit a doua familie pentru Aurelian Preda.

"90% spun că am stat lângă acest om şi că am avut grijă de el, la propriu, pentru că, în primul rând, cine vine acum şi îşi... încearcă să îşi atribuie anumite merite pe care nu le-au avut, nu fac altceva decât să, din punctul meu dee vedere, să abereze, să pară ceea ce nu au fost cu adevărat. Aurelian Ion Preda nu a avut familia lângă el. Această familie pe care el a avut-o şi pe care a împărtăşit-o tuturor apropiaţilor, puţini la număr, ce-i drept, au fost membrii familiei mele. Eu i-am fost aproape mii de zile şi nopţi. Familia mea nu doar că îl sprijinea... Mama mea, surorile mele, cumnaţii mei, nepoţii mei întotdeauna, dar întotdeauna, erau apropiaţi acestui om. Şi nu numai lui, ci şi Anei Maria şi mamei lui, Aurica. Mama lui, în ultima perioadă, a stat în spital cam o lună de zile. A mai avut probleme de sănătate. Avea un diabet dânsa. În momentul când a stat în spital de câteva ori, mama mea a venit şi a stat cu dânsa în spital şi a îngrijit-o ca pe un copil", a spus Nicuşor Iordan.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro