Unde era artistul pe care Anamaria Preda îl acuză de abuz, în ziua în care Aurelian Preda a murit/ VIDEO

Unde era artistul pe care Anamaria Preda îl acuză de abuz, în ziua în care Aurelian Preda a murit/ VIDEO © Facebook

Aurelian Preda a vrut ca după trecerea sa în lumea celor drepţi să nu-şi lase fiica singură, astfel că l-a rugat pe unul dintre bunii săi prieteni să aibă grijă de ea. Aşa s-ar fi şi întâmplat până la un moment dat, însă, când artistul în cauză ar fi abuzat de fiica artistului, aşa cum Anamaria Rosa Preda a povestit la "Acces Direct".

Aurelian Preda a murit în urmă cu trei ani din cauza unor probleme grave de sănătate, iar acum, un bun prieten de-ai artistului inculpat a decis să vorbească la "Acces Direct" despre ceea ce a făcut acesta în momentul în care a aflat că Aurelian Preda nu mai are nicio şansă.

Astfel, Cătălin, prietenul artistului, a povestit că acesta a fost plecat în străinătate pentru a cânta la un botez. Chiar a doua zi după petrecere l-a rugat pe acesta să-l ducă la o biserică pentru a se ruga, după ce a aflat că Aurelian Preda se simte foarte rău. În cele din urmă, artistul s-a urcat în avion pentru a veni spre România, iar atunci a venit şi vestea tristă că Aurelian Preda s-a stins.

"În ziua de după botez artistul m-a rugat să-l duc la o biserică, mi-a spus că Aurelian este foarte rău şi nu ştie nimic despre el şi că ar vrea să plece cât mai repede posibil. Când artistul s-a urcat în avion să se întoarcă în România, s-a aflat şi că Aurelian a murit. Artistul l-a iubit foarte mult pe Aurelian. Nu l-aş crede în stare pe artist, îl ştiu de la 13 ani", a spus Cătălin, un bun prieten de-ai artistului acuzat de Anamaria Preda de abuz.

Ce a făcut Aurelian Preda cu o zi înainte să se stingă

George Craioveanu a fost ultimul prieten care a stat de vorbă cu Aurelian Preda înainte de a se stinge. Invitat la "Acces Direct", George Craioveanu a povestit ultimele clipe din viaţa regretatului artist. Astfel, el a venit la Viena, acolo unde George Craioveanu locuia pentru a-şi face un control. A ieşit la o terasă cu prietenii lui, iar mai apoi le-a spus acestora că vrea să se odihnească şi că nu mai poate să meargă în oraş. Seara, din păcate, starea lui s-a înrăutăţit şi a ajuns în stare gravă la spital. Apoi, la doar o zi distanţă, Aurelian Preda se stingea în clinica privată la care venise.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro