Bucurie mare pentru celebra Nikita. Cât de frumos a dat vestea. Au curs mesajele de felicitări

+3 click pentru
galerie

Bucurie mare pentru celebra Nikita. Cât de frumos a dat vestea. Au curs mesajele de felicitări © Facebook

Bucurie mare în viața Mihaelei Ispas, cunoscută drept Nikita. Fata rea de București s-a făcut bună. S-a căsătorit și a făcut două fetițe, care sunt lumina ochilor ei.

Zi mare în viața Nikitei

Micuțele au crescut și au devenit două domnișoare, iar mama lor le iubește mai presus de orice. Și tocmai datorită lor, Nikita este în culmea fericirii. Ieri a fost o zi mare pentru ea, pentru că micuțele, alături de mămica lor, și-au sărbătorit onomastica, de Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil.

Deși toată lumea o cunoaște drept Nikita, numele său real este Mihaela. Și pentru că este un nume frumos, cu încărcătură biblică, Nikita a decis ca și fetițele ei să-l poartă. Astfel, cele două micuțe se numesc Mihaela Cristiana și Mihaela Vanessa. 

Nikita a postat mai multe imagini cu minunile ei pe rețelele sociale, alături de mesaje din suflet pentru cele mici. ''La mulți ani îngerașilor mei. De ziua îngerașului meu mic!💖💖💖💕💕 Numai cadouri. La mulți ani, puiul mamii!😘😘💝💝💐💐🎊🎉📦. De ziua iubirii mele Cristiana💖💖💕💕💕Numai cadouri!👌💐💝🎊🎉📦. La mulți ani, viața mea.💝🎊🎊🎉📦😘😘'', sunt mesajele transmise de Nikita pe Facebook.

Încântați de bucuria pe care o simte Nikita de ziua fiicelor sale, prietenii virtuali au transmis la rândul lor tot felul de mesaje care mai de care mai frumoase. ''La mulți ani cu sănătate frumoaso, 🎂🎁❤️🤗, La mulți ani, să trăiești cu numele, copil frumos!❤❤❤❤❤, La Multi ani sănătoși și fericiți, să-ți trăiască'', sunt câteva dintre urările primite de Nikita.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest