Nikita, o mamă eroină. Deşi nimeni nu i-a dat şanse, "fată rea de cartier" s-a descurcat singură şi şi-a făcut fetiţele mari. "Nu le-am abandonat"

+4 click pentru
galerie

Nikita, o mamă eroină. Deşi nimeni nu i-a dat şanse, "fată rea de cartier" s-a descurcat singură şi şi-a făcut fetiţele mari. "Nu le-am abandonat" © Arhivă personală Nikita

Nikita, pe numele său real Mihaela Nicoleta Ispas, se declară o femeie fericită şi împlinită, iar acest lucru se datorează celor două fetiţe ale sale. Fosta "fată rea de cartier" este mamă cu acte în regulă şi le oferă copiilor ei tot ce este mai bun.

Nikita a avut o viaţă grea şi a luptat să iasă mereu învingătoare. Victoriile ei cele mai mari sunt, însă, Christiana şi Vanessa, fetiţele sale pe care le iubeşte ca pe ochii din cap. Nikita se dedică total micuţelor şi munceşte doar ca să le vadă bine.

Nikita a decis să plece în Spania, unde a început o viaţă nouă. A reuşit chiar să şi câştige la Loto, iar acolo totul s-a schimbat în viaţa ei. A luat-o de la capăt, dar totul a meritat de dragul comorilor ei. Nikita a oferit o declaraţie, în exclusivitate pentru Spynews, în care a vorbit despre cât de greu i-a fost să ajungă unde este acum. Nikita spune că cea mai mare durere a sa a fost faptul că taţii fetiţelor ei au pus-o să nu ducă sarcinile până la capăt, însă blondina nici nu a vrut să audă.

Nikita a decis că îşi va creşte copiii singură şi va face tot ce îi stă în putinţă pentru a-şi vedea fetele mari. Fără niciun sprijin din partea familiei sale, Nikita a reuşit, iar astăzi are două fete mari şi frumoase.

"Singură mi-am crescut puii, fără ca nimeni să mă ajute vreodată. Familia nu există pentru mine. După ce am câştigat la Loto, stau mai departe de lume, prietenii nu există, am doar cunoştinţe. Iubesc mult copiii, animalele, oamenii simplu, dar cel mai mult pe Dumnezeu. De când s-au născut copiii i-am crescut singură, nu i-am abandonat. Taţii lor cereau să fac avort. Eu nu am vrut. Îngeraşii mei scumpi, peste tot unde merg, oamenii îi îndrăgesc. Le-am crescut fără ajutorul nimănui, doar cu Dumnezeu în inimă. Christiana are 10 ani şi Vanessa are 4 ani", a spus Nikita pentru Spynews.

În plus, Nikita a precizat că acum poate să stea liniştită pentru că are un ţel în viaţă pentru care trebuie să fie puternică, liniştită şi fericită. "Acum sunt mai liniştită, pentru că am o familie şi sunt fericită şi am pentru cine lupta", a spus Nikita pentru Spynews.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro