Norocul nu a fost mereu de partea lui Lili Sandu! Cu ce s-a confruntat vedeta înainte de a rămâne gravidă. "Doamne, cu ce am greşit?"

+3 click pentru
galerie

Norocul nu a fost mereu de partea lui Lili Sandu! Cu ce s-a confruntat vedeta înainte de a rămâne gravidă. "Doamne, cu ce am greşit?" © Instagram

Lili Sandu trăieşte în momentul de faţă cea mai frumoasă perioadă a vieţii ei. Cu toate acestea, destinul nu a fost mereu roz cu vedeta şi a încercat-o dur. Recent, într-o postare de pe blogul său, actriţa a povestit prin ce a fost nevoită să treacă!

Lili Sandu se bucură în sfârşit de viaţa de mămică. A făcut anunţul public, printr-un filmuleţ postat pe contul de Instagram, acolo unde a arătat testul de sarcină pozitiv. Chiar dacă acum viaţa ei s-a schimbat complet, lucrurile nu au stat mereu aşa.

De-a lungul anilor, a întâmpinat mai multe probleme, din punct de vedere medical. A trebuit să facă analize peste analize şi tratamente, sperând că, poate poate va reuşi să rămână gravidă.  Medicii au fost direcţi cu Lili şi i-au spus că problema este la iubitul ei, Silviu. 

Vedeta nu a putut să conceapă acest lucru, alarmându-se la aflarea veştii. „Analize peste analize, lacrimi si nedumerire. Cum tocmai la Silviu care are 28 de ani sa fie problema? Am trecut printr-un amalgam de stări și sentimente de la întrebările de genul: ‘- Posibil să fie nevoie de un donator, ați fi pregatiti?, ‘ – Cuuum? Cum naiba să mă întrebi așa ceva, cum să fim pregătiți sa creștem un copil care are o informație genetica a altui bărbat?? Cum oare ar putea Silviu trăi cu acest lucru?", a scris ea pe blog. 

Nu şi-a pierdut niciodată speranţa

Chiar dacă veştile proaste veneau una după alta, blondina nu şi-a pierdut speranţa şi a continuat să lupte. A încercat toate remediile posibile, ba chiar, într-o perioadă, a decis să meargă mai mult să se roage. În plus, o prietenă i-a sugerat să citească o carte legată de vindecarea sufletului.

"Eram dărâmată și cu toate astea undeva în sufletul meu nu-mi pierdusem speranta și încrederea in Dumnezeu. O bună prietenă îmi sugerase să citesc Vindecarea Sufletului scrisa de S.N.Lazarev și asta a fost pentru mine acel moment cand am realizat puterea lui Dumnezeu.  Începusem sa ma rog si ma detașasem de toate gândurile, analizele, perpectivele pe care le aveam, agațându-mă doar de iubirea pentru Dumnezeu.", a continuat Lili.

Lili şi Silviu au reuşit în cele din urmă să-şi îndeplinească visul de a deveni părinţi, prin intermediul unei fertlizări in vitro, care nu necesita un donator. Speranţa că vor avea un copil a întrecut frica simţită de frumoasa actriţă la momentul respectiv.

"Urmatoarele analize erau îmbucurătoare și deja trecusem la planificarea unei fertilizari in vitro care ne doream sa aiba loc undeva prin februarie-martie și nu era nevoie de un donator. Eram atât de fericiți încât chiar dacă pe mine mă cam speria ideea și tot procesul acesta al FIV (injectii cu hormoni etc), speranța ca vom avea un copil era mai presus de orice frică.", a completat blondina. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro