O artistă de la noi a trecut prin clipe de teroare! Un taximetrist a jefuit-o în miez de noapte!

+3 click pentru
galerie

O artistă de la noi a trecut prin clipe de teroare! Un taximetrist a jefuit-o în miez de noapte! © Facebook

O artistă de la noi a trecut prin clipe de teroare! Un taximetrist a jefuit-o în miez de noapte! Cum a reacţionat interpreta de muzică populară în situaţia delicată a mărturisit chiar ea.

Invitată la Agenţia Vip de la Antena Stars, Saveta Bogdan, pentru că despre aceasta este vorba, a povestit despre problemele grave prin care a trecut. Artista a fost jefuită fără nicio ruşine de un şofer de taxi.

Culmea, şoferul a recunoscut-o pe artistă. Totul s-a întâmplat vineri seară, atunci când Saveta Bogdan a plecat de la un post tv, după ce a filmat o emisiune pentru Revelion. Saveta Bogdan a trecut prin clipe de-a dreptul şocante. Deşi, iniţial, credea că şoferul vrea să o ajute, de fapt s-a dovedit că acesta nu voia decât să-şi însuşească bunul său.

Astfel, Saveta Bogdan s-a plâns că i s-a decărcat telefonul. Şoferul, foarte amabil iniţial, s-a oferit să-i încarce mobilul la maşină. Numai că, după ce artista a coborât din maşină, acesta nu i-a mai înapoiat bunul.

După ce a ajuns acasă, Saveta Bogdan a trebuit să ducă muncă de lămurire cu acesta, pentru a-l coinvinge să-i dea telefonul. În cele din urmă l-a convins, dar să nu vă gândiţi că aşa oricum, ci abia după ce i-a promis că îi va da 60 de lei pe el. În plus, artista nu a lăsat lucrurile nerezolvate, pentru că l-a reclamat pe şoferul de taxi şefului său.

"Şi zic, aoleu mi s-a descărcat bateria de la telefon. Dânsul, foarte amabil, mi s-a părut un om cu capul pe umeri, a insistat foarte tare să îi dau telefonul, să mă ajute. În momentul în care am ajuns la destinaţie i-am plătit cursa. A rămas telefonul la domn în maşină. Nu mă lua somnul pentru că mă gândeam la telefon. Am vorbit la telefon, am tratat cu el ca şi cum vindeam roşii......bine 60 de lei. A venit în faţa blocului, bineînţeles, în maşină erau trei persoane. L-am reclamat la şeful lui", a spus Saveta Bogdan la Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro