O mai ții minte pe Gabriela Cristea pe vremea când prezenta știri sportive? Uite cum arăta atunci actuala vedetă de la Antena Stars

+3 click pentru
galerie

O mai ții minte pe Gabriela Cristea pe vremea când prezenta știri sportive? Uite cum arăta atunci actuala vedetă de la Antena Stars © Instagram

Nu multă lume știe, dar înainte de a deveni o adevărată vedetă de televiziune, Gabriela Cristea a fost prezentatoare de știri sportive. Și, așa cum era de așteptat, soția lui Tavi Clonda se descurca excelent.

Mulți dintre fanii ei o știu doar din postura de moderatoare a emisiunilor de tip reality show, însă la începutul carierei sale, Gabriela Cristea a prezentat și știri sportive. Vedeta se descurca excelent și îi stătea foarte bine și în acea postură.

Și pentru că perioada aceea a fost una frumoasă pentru ea, Gabriela Cristea a găsit mai multe imagini în timp ce prezenta știri din sport și a ținut să le împărtășească și cu urmăritorii ei de pe Instagram, mai ales că mulți nici nu știau că aceasta a prezentat și știri.

Și drept dovadă că Tavi Clonda este foarte mândru de soția sa, artistul a distribuit și el imaginile cu Gabriela Cristea, pentru a se ''lăuda'' și în fața propriilor fani cu frumoasa și talentata sa soție.

Gabriela Cristea, una dintre cele mai apreciate prezentatoare din România

Datorită talentului și profesionalismului de care a dat mereu dovadă, Gabriela Cristea a reușit să rămână cu trecerea anilor una dintre cele mai iubite și respectate prezentatoare de la noi. Acum, fanii se pot bucura de prezența ei pe micul ecran în emisiunea Like a Star de la Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro