O vedetă de la Antena Stars a ajuns de urgență la spital. ”Din nou la medic”

+4 click pentru
galerie

O vedetă de la Antena Stars a ajuns de urgență la spital. ”Din nou la medic” © instagram

Roxana Niculae, asistenta de la ”Star Matinal” a ajuns pe mâna medicilor. Frumoasa dansatoare nu a mai putut să facă față gripei și a decis să ceară ajutorul doctorilor.

În această perioadă România este cuprinsă de o epidemie de gripă ce a alarmat toată populație. Chiar dacă încearcă pe cât de mult să se protejeze de virusul gripal, iată că mai mulți români ajung pe la camerele de gardă pentru a cere ajutorul medicilor. 

Nici Roxana Niculae, asistenta de la Star Matinal nu a scăpat de o vizită în cabinetul doctorului. Frumoasa dansatoare care este în fiecare dimineață alături de Flick și Răzvan Popescu a simțit că ceva este în nergulă cu ea și a apelat mai bine la medici înainte ca starea sa de sănătate să se înrăutățească. 

„Din nou la medic. Simt că am o relație cu gripa asta, dar începe să devină toxică”, a scris vedeta în dreptul unei imagini de pe contul său de socializare în care este surprinsă în cabinetul medicului.

Din ce putem observa în imagine, cel  mai probabil îi este recoltat sânge pentru analize și pentru a putea ca specialiștii să îi acorde un tratament corepunzător pentru ca asistenta să fie fresh ca și înainte și gata să bucure în fiecare dimineață telespectatorii Star Matinal cu mișcările energice de dans. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro