Oana Lis a fost agăţată de doi bărbaţi în mall! „Unu a fost haios, a zis că.."

+3 click pentru
galerie

Oana Lis a fost agăţată de doi bărbaţi în mall! „Unu a fost haios,a zis că.. © Instagram

Oana Lis este fără doar şi poate o prezenţă inedită în lumea mondenă! Recent, blondina a povestit cum a fost agăţată de doi bărbaţi. Unde credeţi? Fix în mall!

Oana Lis ştie cum să se facă plăcută de fiecare dată, apariţiile ei fiind un adevărat deliciu. De această dată, vedeta a surprins din nou pe toată lumea, după ce a postat pe contul de Facebook că a fost agăţată de doi bărbaţi în mall.

„Grasă, grasă,dar au încercat 2 străini să mă agaţe azi în Mall, să văd dacă speack english!😉😂🤪 Binee, nu știau ei de Oana Lis, etc!”, a scris blondina.

Soţia fostului edil al capitalei a intrat în conversaţie cu cei doi, povestind întâmplarea pe scurt. Oana susţine că unul dintre ei chiar a amuzat-o copios.

„Unu a fost haios, a zis ca nu înțelege de ce din toate fetele, femeile din mall, i-a venit sa mă urmărească pe mine şi energia mea!!!😉🤣😜 Păi, tocmai, de-aia, că una e Oana Lis!!!😁😜☺️☺️💪”, a încheiat Oana pe reţelele de socializare.

Viorel Lis, dus de urgenţă la spital

Nu, nu este vorba despre ceva grav dacă la asta vă gândeaţi. Fostul primar al capitalei a ajuns pe mâinile medicului stomatolog, având probleme cu dantura. Ca o soţie iubitoare, ce şi este de altfel, Oana l-a însoţit şi nu a uitat să le povestească asta şi fanilor ei, pe contul de Facebook, într-o tentă de amuzament.

„Vrea să-şi pună dinţi...să mă muşte!!!!😉😜😂🤪 “, a scris blondina.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro