Oana Lis a intrat în carantină. Vedeta a făcut anunţul pe internet

+3 click pentru
galerie

Oana Lis a intrat în carantină. Vedeta a făcut anunţul pe internet © arhiva

În plină epidemie de cornavirus, Oana Lis a intrat în caranatină, însă nu este vorba despre carantina propriu zisă, ci despre altceva mai special mai pentru soția fostului primar al Bucureștiului.

Oana Lis reușește de fiecare dată să facă haz de necaz în orice fel de situație și așa se întâmplă și în aceste momente când virusul ucigaș din China a înspăimântat toată România. 

Soția lui Viorel Lis s-a fotografiat într-un restaurant de lux și a ținut să precize că ”a intrat în carantină”, ironică fiind de situația în care se află acum mai mulți români din țara noastră.

”Breaking news!!! Eu sunt în carantină!!!😉😜🤪Revin cu detalii!!! Detalii picante!!!”, a scris soția fostului primar al Bucureștiului. 

Vrea să-şi deschidă cabinet psihologic

Puţini sunt cei care ştiu că blondina şi-a luat licenţa vara trecută, iar în prezent poate profesa ca şi psiholog. Vedeta a anunţat pe reţelele de socializare că a început deja amenajarea unei camere, pe care speră să o transforme într-un cabinet psihologic de succes.

„Am finalizat cursul și mi-am luat diplomă de Consilier dezvoltare personală! Întăi lucrezi cu tine sa devii cea mai buna versiune a ta(să fii într-o stare de iubire, acceptare, iertare, asumare) și apoi ești pregătită sa lucrezi cu ceilalți!❤️😊”, a scris Oana pe contul de Facebook.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro