VIDEO PAPARAZZI / Se plânge că nu are bani, dar... surpriză! Oana Lis și-a luat mașină de 30.000 de euro! Cum se răsfață în bolidul de lux

+3 click pentru
galerie

Oana Lis trăiește pe picior mare, iar dacă de foarte multe ori se plângea că nu îi ajung banii și că nu știe cum să se mai descurce, iată că vedeta și-a cumpărat un bolid de lux cu care face curse prin Capitală. Paparazzii SpyNews.ro au fost pe urmele ei și au aflat ce face soția fostului primar al Bucureștiului în timpul său liber.

 

Oana Lis reușește de fiecare dată să facă față tuturor situațiilor, iar asta nu o spunem noi, ci o spun chiar imaginile surprinse de paparazzii SpyNews.ro. Soția fostului primar al Capitalei s-a tot plâns de mai multe ori că nu stă într-o situație foarte bună cu banii, însă lucrurile nu par deloc să fie chiar așa. 

Vedeta și-a achiziționat un bolid de lux, care nu costă nici mai mult, nici mai puțin, de 30.000 de euro, iar de fiecare dată când are ocazia, se urcă la volanul mașinii și se răsfață cum doar ea știe. Oana Lis a fost surprinsă în timp ce conducea prin aglomerația din București către o destinație care nu este deloc de mirare. 

Soția fostului primar al Capitalei s-a îndreptat ușor și cu foarte multă atenție în trafic către un restaurant de lux din București, însă până să ajungă la destinație, aceasta s-a răsfățat în mașină așa cum și-a dorit. A parcat bolidul de lux în fața localului, și discretă, fără ca cineva să o observe, Oana Lis a început să mănânce, ascunsă fiind de volanul mașinii. 

După ce și-a făcut pofta, vedeta a ieșit din automobil și s-a îndreptat cu pași timizi către local, însă mare i-a fost dezamăgirea când și-a dat seama că a uitat ceva în mașină, cel mai probabil portofelul. S-a întors din drum, a deschis portiera mașinii, a luat ce uitase cu doar câteva momente și s-a îndreptat din nou către restaurantul de lux, unde o așteptau și alte bunătăți pregătite în afară de gustarea pe care a luat-o în mașină cu doar câteva minute în urmă. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro