Oana Radu, întâlnire neașteptată la cumpărături. Peste cine a dat artista într-unul dintre magazinele în care era

+3 click pentru
galerie

Oana Radu, întâlnire neașteptată la cumpărături. Peste cine a dat artista într-unul dintre magazinele în care era © arhiva

Oana Radu trece printr-una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. Cântăreața iubește din nou și abia dacă poate sta despățită de antrenorul de fitness cu care are o relație. Destinul face ca aceștia să se vadă, chiar și când nu plănuiesc.

Oana Radu iubește din nou, după ce anul trecut a avut parte de o mare pierdere în viața sa. Tânărul lângă care a trăit timp de trei ani a fost incendiat în plină stradă, iar după multe săptămâni de suferință și-a dat ultima suflare chiar pe patul de spital. 

Oana Radu a fost cea care tot timpul i-a fost alături, însă la doar câteva săptămâni de la deces, cântăreața s-a afișat la brațul antrenorului de fitness cu care a recunoscut recent ca are o relație. 

Povestea de iubire dintre cei doi este la început, însă se pare că totul merge cât se poate de bine și nimic nu le stă în cale, nici măcar micile despățiri cât ea e plecată în oraș sau el. Chiar și așa, cei doi s-au întâlnit astăzi întâmplator într-un magazin fară să fi plănuit nimic, iar reacția Oanei a fost postată chiar de ea pe contul său de Instagram. ”Cum să pleci la cumpărături cu o prietenă și să te întâlnești cu el”, a spus artista pe Instastory. 

Oana Radu a mărturisit că îl cunoaște pe Cătălin, actualul iubit, de mai mulți ani și că a fost îndrăgostită de el încă de la început, dar acum sentimentele au revenit:”Am fost îndrăgostită de el când aveam 20 de ani, dar eram puțini cam prea voluminoasă ca să ma placă, dar eram foarte buni prieteni”, a spus cântăreața în cadrul unei emisiuni TV. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro