Oana Roman nu se mai oprește din slăbit! Vei rămâne uimit când vei vedea cum arată acum

+3 click pentru
galerie

Oana Roman nu se mai oprește din slăbit! Vei rămâne uimit când vei vedea cum arată acum © Instagram

Anul nu a început nici de două luni și pare deja că 2020 va fi plin de succese pentru Oana Roman. Chiar dacă, pe plan romantic, lucrurile nu stau foarte bine pentru vedetă, iată că are o grămadă de alte motive de bucurie. Oana Roman s-a pus pe slăbit acum mai multe luni, iar rezultatele sunt vizibile.

După ce a pus piciorul în prag și a decis că vrea să slăbească, Oana Roman continuă să uimească! Se subțiază din ce în ce mai mult, iar o simplă comparație cu felul în care arăta acum câteva luni te va lăsa mască, garantat!

Oana Roman slăbește spectaculos

Chiar astăzi, 15 februarie, Oana Roman a postat două fotografii, una lângă alta: cea dintâi din septembrie, cea de-a doua din februarie, de acum câteva zile. Diferența este una uluitoare, putând fi observată o transformare nu doar la nivelul corpului, ci și al feței.

Pentru reușita ei, Oana Roman a primit multe laude din partea admiratorilor, care o încurajează să o țină tot așa. 

Oana Roman, ruptură cu sora ei

Pe plan personal, însă, lucrurile nu stau așa de roz pentru Oana Roman. Recent, s-a aflat că vedeta și sora ei, Catinca Roman, nu și-au mai vorbit de ceva vreme. Deși erau foarte apropiate și bune prietene înainte, iată că relația lor s-a deteriorat și lucrurile sunt destul de reci între cele două vedete. Motivul ar fi situația mamei lor, Mioara Roman, care și-a pierdut casa din cauza unor datorii. Catinca ar fi preferat să lase toată situația în mâinile surorii sale, care nu a fost prea mulțumită de acest fapt.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro