Oana Roman, probleme mari cu banii în plină pandemie de coronavirus: ”Abia ne descurcăm”

+3 click pentru
galerie

Oana Roman, probleme mari cu banii în plină pandemie de coronavirus: ”Abia ne descurcăm” © instagram

Oana Roman trece printr-o situație dificilă. De aproape o lună de zile se află în izoalare, iar toate activitățile i-au fost suspendate, fapt pentru care în aceste momente are mari probleme cu banii. 

Pandemia de coronavirus îi crează foarte multe probleme Oanei Roman, care în aceste momente se află în izolare împreună cu fetița sa și Marius Elisei. Toate evenimentele și activitățile familiei au fost suspendate în perioada aceasta, iar vedeta mărturisește că are trece printr-o situație dificilă cu banii. 

Aceasta a postat pe pagina sa de socializare mai mult filmulețe prin care le povestește fanilor că abia după 3 săptămâni a putut să iasă din casă și să meargă în oraș pentru a-și rezolva mai multe activități care necesitau acest lucru, dar și să ia medicamente pentru mama sa.

Vedeta este foarte supărată pentru faptul că oamenii nu respectă indicațile primite de la autorități și tot mai multe persoane sunt pe stradă, fapt care nu face altceva decât să lungească și mai mult starea de urgență.

”Noi stăm în casă, nu muncim, abia ne descurcăm și o să ne descurcăm din ce în ce mai greu pentru că respectăm ceea ce ni se spune, adică stăm acasă, și oamenii se plimbă agale prin oraș, fără nicio treabă. [...] Noi stăm acasă și pierdem bani îngrozitori de mulți”, a spus Oana Roman deranjată la culme. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro