Oana Roman, transformare spectaculoasă de look. Vedeta şi-a uimit fanii cu noua coafură

+3 click pentru
galerie

Oana Roman, transformare spectaculoasă de look. Vedeta şi-a uimit fanii cu noua coafură © arhiva

Oana Roman reușește pe zi ce trece să-și surprindă admiratorii în cele mai frumoase moduri, iar astăzi a decis să facă o schimbare în viața ei. Vedeta și-a schimbat look-ul, iar acum abia dacă mai poate fi recunoscută.

Oana Roman a făcut mai multe schimbări în viața ei în ultima vreme, însă transformarea pe care a făcut-o astăzi a reușit să-i lase pe fani cu gura cascată. Vedeta și-a schimbat cu totul look-ul, iar acum parcă este o altă persoană. Vedeta s-a tuns și are mai nou, o altă coafură, față de cea cu care și-a obișinuit până acum admiratorii.

Mai mult, aceasta a renunțat la extensiile pe care le folosea de obicei, și a ales să iasă în public cu podoapa sa capilară, care să nu capete alte transformări. 

”Culoare nouă, tunsoare nouă! Fără extensii o perioadă!!”, a scris vedeta pe pagina sa de Instagram, acolo unde a postat o fotografie cu noua înfățișare.

În plină epidemie de coronavirus a plecat în Italia 

Oana Roman nu pare îngrijorată de ceea ce se întâmplă cu virusul din China, care recent a ajuns și la noi în țară. După ce în Italia au fost depistate zeci de cazuri de persoane infectate cu coronavirus, vedeta a dat bir fugiții direct în țara cu pricina. A plecat în vacanță alături de fiica ei și de Marius Elisei, iar vacanța a fost una pe măsură, după cum a afirmat chiar vedeta. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro