Pandemie de coronavirus. Lista vedetelor cu COVID-19

Pandemie de coronavirus. Lista vedetelor cu COVID-19 © Instagram

Coronavirusul continuă să provoace isterie în toată lumea. Numărul cazurilor persoanelor infectate cu virusul ucigaș din China este în continuă creștere, motiv pentru care vedetele și persoanele publice, atât din showbizul autohton, cât și de peste hotare au început să-și ia măsuri de precauție, intrând în carantină. Din păcate, unele dintre acestea au fost deja diagnosticate cu Covid-19.

Virusul ucigaș din China este o problemă tratată cu maximă seriozitate de întreaga populație. Vedetele au luat în calcul statutul lor de persoane publice, așa că au încercat să le dea cele mai bune sfaturi pentru ca cei care le urmăresc activitatea în mediul virtual să-și ia măsuri de precauție, în acest fel limitând răspândirea coronavirusului.

În România, mai multe vedete au intrat în carantină. Acestea le-au transmis public internauților mesaje prin care i-au sfătuit să le urmeze exemplul și să stea mai mult în casă și cel mai important să aibă mare grijă la igienă, în special în ceea ce privește spălarea mâinilor.

Printre vedetele autohtone care au intrat în carantină pentru a se proteja atât pe ei, cât și pe cei dragi, se numără Andreea Bănică, Misha, Ioana Ginghină, Jojo și Paul Ipate, Giulia Anghelescu, Carmen de la Sălciua, Dana Rogoz, etc.

Vedetele enumerate anterior le-au povestit fanilor că statul acasă nu este un lucru rău. Din contră, acestea se bucură de compania celor dragi, petrecând mai mult timp cu familia prin desfășurarea diverselor activități.

Pe plan internațional, vedetele intrate în carantină sunt Cristiano Ronaldo, Lady Gaga, etc. Celebrul fotbalist a fost nevoit să ia această decizie după ce a intrat în contact cu colegul său de breaslă, Daniele Rugani, a fost testat pozitiv cu COVID-19 în urmă cu puțin timp.

Vedetele și persoanele publice diagnosticate pozitiv cu noul coronavirus

Din păcate, unele vedete și persoane publice au fost deja afectate și diagnosticate cu noul coronavirus. Printre acestea se află celebrul actor Tom Hanks şi soţia lui, Rita WilsonBegoña Gómez, soția premierului Spaniei și Sophie Gregoire Trudeau, soția premierului Canadei, Daniele Rugani, jucător de la Juventus, Mikel Arteta, etc.

Tom Hanks şi soţia lui, Rita Wilson

Tom Hanks și soția lui, Rita Wilson au mărturisit că se aflau în Australia, în momentul în care au fost testați pozitiv cu virusul ucigaș din China. Starurile internaționale s-au prezentat la spital după ce au manifestat diverse simptome de răceală: oboseală, dureri musculare, frisoane și febră.

„Ne-am simţit puţin obosiţi, ca şi când am fi fost răciţi, şi am avut ceva dureri. Rita a avut frisoane şi uşoară febră. Pentru a face lucrurile corect, aşa cum trebuie astăzi, în lume, am fost testaţi pentru coronavirus şi depistaţi pozitiv. Noi, familia Hanks, vom fi testaţi, ţinuţi sub observaţie şi izolaţi atâta timp cât sănătatea şi siguranţa publică o cer”, a scris celebrul actor pe contul său de Instagram.

Mikel Arteta

Lumea sportului a primit o veste proastă. Mikel Arteta, antrenorul echipei Arsenal Londra, a fost confirmat cu Covid-19. Ca măsură de precauție, toți jucătorii echipei s-au autoizolat la domiciliu.

„Centrul nostru de antrenament London Colney a fost închis după ce antrenorul Mikel Arteta a primit rezultatul pozitiv la testul Covid-19”, a declarat clubul Arsenal.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro