Panică pe scenă! A ajuns de urgenţă la spital! ''Am făcut injecţii şi mi s-a dat un tratament''

+3 click pentru
galerie

Panică pe scenă! A ajuns de urgenţă la spital! ''Am făcut injecţii şi mi s-a dat un tratament'' © Facebook

Momente grele pentru o îndrăgită actriţă de la noi. Aceasta a ajuns de urgenţă la spital, după ce i s-a făcut rău înainte de spectacolul în care joacă chiar alături de marele actor, Florin Piesic.

Medeea Marinescu, pentru că despre aceasta este vorba, a trecut printr-o situaţie dramatică chiar înainte de spectacolul în care urma să joace. Starea sa de sănătate i-a jucat feste, astfel că îndrăgita vedetă a fost nevoită să ajungă de urgenţă la spital.

Din fericire nu a fost vorba despre nimic foarte foarte grav, însă chiar şi aşa, din cauza unei răceli, actriţa nu a mai avut voie să vorbească câteva ore, tocmai pentru ca vocea să o poată ajuta la ora spectacolului.

În cele din urmă totul s-a terminat cu bine, iar îndrăgita actriţă a urmat cu sfinţenie tratamentul care i-a fost prescris. De asemenea, un sprijin foarte mare a fost primit şi din partea colegilor, care au ţinut să o ajute, unul dintre aceştia fiind chiar Florin Piersic, care a ţinut publicul de vorbă minute bune, povestindu-le din bogata lui experienţă de viaţă.

''Am jucat aseară (luni seară – n.r.) cu o viroză mai veche. Efortul nostru e destul de mare, cum aţi văzut, şi vocal. În culise, aveam pe masă medicamente pe care le luasem înainte de a intra pe scenă. Dar de dimineaţă am rămas fără voce. Astăzi, (marţi – n.r.) avem spectacol la Braşov, iarăşi o sală mare, plină. Am fost la cea care este prietena tuturor actorilor, doctoriţa Safta. La dânsa fugim când ne ajunge cuţitul la os. Am rugat-o «să mă repare» până la ora 19.00. Am făcut injecţii, mi-a interzis să vorbesc până la ora spectacolului şi mi-a dat un tratament'', a spus Medeea Marinescu, potrivit Click.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro