Soţul Deliei şi-a sărbătorit ziua de naştere. Invitaţi unul şi unul la mega bairamul dat în cinstea sa / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Soţul Deliei şi-a sărbătorit ziua de naştere. Invitaţi unul şi unul la mega bairamul dat în cinstea sa / VIDEO © Foto: Instagram

Soţul Deliei şi-a sărbătorit ziua de naştere în stil mare! Băuturi alese, un tort pe măsură şi invitaţi de marcă. The Motans, Puya, Dan Bittman, Şelly au fost invitaţi la petrecere!

Petrecere mare în familia Deliei. A fost ziua lui Răzvan, soţul artistei, iar voia bună a început încă de la primele ore ale dimineţii. Cu toate că era ziua lui, tot Delia a fost cea răsfăţată. După ce a primit urările din partea soţiei, Răzvan a gătit micul dejun. Însă cum s-a lăsat seara, a început petrecerea, potrivit Antena Stars.

Distracţie maximă, dar fără fiţe! Sărbătoritul era îmbrăcat lejer, cu un tricou alb şi o pereche de pantaloni scurţi coloraţi, iar Delia a ales o ţinută în stilul caracteristic, cu care ne-a obişnuit deja. Cei doi au fost sufletul petrecerii, au dansat şi au întreţinut atmosfera. Alături le-au fost prieteni apropiaţi, printre care şi Dan Bittman, Puya, Denis de la The Motans şi Şelly. Şi aşa a fost, în toiul distracţiei, Delia şi prietenii l-au surprins pe Răzvan cu un tort pe măsură! 

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest