Petrecere cu fast în lumea bună a Capitalei. Opulenţa a fost la ea acasă. Imagini de senzaţie / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Petrecere cu fast în lumea bună a Capitalei. Opulenţa a fost la ea acasă. Imagini de senzaţie / VIDEO © Instagram

Mare petrecere mare în lumea bună a Capitalei. Regele coafurilor, Bassam, şi-a serbat ziua de naştere cu mare fast, iar opulenţa a fost la ea acasă.

Avem imagini de senzaţie de la petrecere. Nici nu se putea altfel, având în vedere că a fost ziua de naştere a regelui coafurilor - Bassam. Iar petrecerea a început încă de la primele ore ale dimineţii, când un alai de domnişoare a venit la salonul hairstilistului pentru a-i ura la mulţi ani. Şi nu au venit oricum, ci cu un tort cu o coroană pe el şi muuulte cadouri. Printre cele mai deosebite a fost o sticlă de şampanie personalizată, plină de pietre preţioase.

După ce toată lume i-a cântat La mulţi ani şi i-au dat cadouri care de care mai scumpe şi mai interesante, a început adevărata distracţie. Iar atunci când şi-a făcut Bassam apariţia, toată lumea a rămas cu gura căscată. Bine, ne aşteptam ca hairstilistul să aibă o ţinută wow, deoarece ne-a obişnuit cu stilul său excentric. Regele coafurilor a purtat o ţinută demnă de rangul său, albă imaculată, formată dintr-o pereche de pantaloni albi cu pietre preţioase, o cămaşă albă simplă, iar piesa de rezistenţă a fost jacheta, îmbrăcată tot în pietre preţioase.

Super evenimentul a avut tematica white party, toţi invitaţii au fost îmbrăcaţi în alb. Şi dacă tot am pomenit de invitaţi, a fost prezentă la petrecere toată spuma Capitalei, printre care nu putea lipsi prietena lui Bassam, sexy impresara Anamaria Prodan. Cuvintele cheie ale petrecerii au fost luxul şi opulenţa, nu au lipsit nici animatorii şi dansatoarele, care au încins atmosfera, potrivit Antena Stars.

Bassam a avut parte de o super surpriză la miezul nopţii, când el şi invitaţii au ieşit afară şi i-au cântat la unison din nou La mulţi ani. Şi ca să fie totul complet, s-au lansat zeci de baloane albe, ce să mai, a fost o petrecere mai ceva ca o nuntă de milionari.

Momentul culminant al serii a fost, bineînţeles, tortul. Şi ce tort, cu 7 etaje, alb-negru, decorat cu coroane şi elemente strălucitoare. Petrecerea a continuat, iar sărbătoritul a continuat să facă senzaţie, a dansat până în zori pe ritmuri arăbeşti, împreună cu invitaţii, însă, bineînţeles, el a fost în centrul atenţiei pe toată durata nopţii.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro