Petrecere de fiţe pentru Cătălin Botezatu. Designerul şi-a sărbătorit ziua de naştere în lux şi opulenţă

+3 click pentru
galerie

Petrecere de fiţe pentru Cătălin Botezatu. Designerul şi-a sărbătorit ziua de naştere în lux şi opulenţă © arhiva

Seara trecută a fost una de vis pentru Cătălin Botezatu. Designerul a împlinit vârsta de 53 de ani, motiv pentru care a decis să dea o petrecere cu care să rupă gura târgului. Bărbatul a avut zeci de invitați, care mai de care, iar împreună cu aceștia a petrecut până dimineață. 

Cătălin Botezatu a împlinit vârsta de 53 de ani, motiv pentru care a decis să petreacă în stilul său caracteristic, prin lux și opulență. Celebrul designer a dat o petrecere cu care a reușit să-și impresioneze toți invitații, numai nume bune din showbiz. Împreună cu aceștia a petrecut până în zori de zi într-un club excentric din Capitală. Fotografiile și filmulețe de pe contul de socializare al lui Cătălin Botezatu arată cât de bine s-a simțit creatorul de modă în prezența celor dragi. De la petrecerea cu ștaif nu a lipsit muzica bună, jocurile de lumini, multe artifici, dar și câteva dansatoare ce au reușit să le ridice tensiunea bărbaților prezenți la eveniment.

După o perioadă în care a stat pentru mult timp în spital și s-a confrunat cu multe probleme de sănătate, Cătălin Botezatu zâmbetește din nou și e fericit în preajma prietenilor săi. Printre cei care au venit să-i fie alături în această zi importantă s-a numărat și Bianca Drăgușanu, fosta iubita a acestuia. Blondina nu a venit singură, ci însoțită de actual soț: Alex Bodi. 

Probleme de sănătate ale creatorului de modă au fost destul de grave în ultima perioadă. Aceasta a trecut printr-o operație dificilă ce a avut loc la o clinică din Turcia. Designerul a stat pe masa de operație timp de șase ore, timp în care doctorii i-au extirpat jumătate de colon și i-au făcut o chimioterapie hipertermică.
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro