Petrecere mare în familia MPFM. Teo și Ionela și-au botezat băiețelul. Au dezvăluit și numele micuțului cu această ocazie

+3 click pentru
galerie

Petrecere mare în familia MPFM. Teo și Ionela și-au botezat băiețelul. Au dezvăluit și numele micuțului cu această ocazie © Facebook

A fost zi mare, sâmbătă, pe 15 februarie, pentru Teodor și Ionela de la Mireasă pentru fiul meu. Cei doi foști concurenți și-au botezat băiețelul.

Bucurie fără margini pentru Ionela și Teodor de la Mireasă pentru fiul meu. Cei doi și-au creștinat băiețelul, iar momentul a fost extrem de emoționant. Acesta a fost cea mai importantă clipă pentru cei doi, după venirea pe lume a micuțului.

Evenimentul a fost unul exact așa cum cei doi proaspeți părinți și l-au dorit, iar la puțin timp după creștinare, Teodor a ținut să împărtășească vestea și cu prietenii săi virtuali.

Fericitul tătic a postat mai multe fiotografii de la biserică, alături de un mesaj de suflet pentru puiul lui. De asemenea, cu această ocazie, cei doi au dezvăluit și numele micuțului: Dominic Andrei.

''🧸➡️Botez Dominic Andrei👼💎
📷15.02.2020📌. Copilul nostru drag👶😍..astăzi, de ziua botezului tău, îți dorim tot ce este mai bun și frumos în viață, să fii sănătos și binecuvântat, de restul au grijă mami și tati!🙏💞Te iubim enorm, fericirea și universul nostru!😇''
, a scris Teo de la MPFM pe Facebook.

Ionela și Teodor s-au pregătit intens pentru botezul băiețelului lor, care a avut tematică tradițională. Atât Teo și Ionela de la MPFM, cât și princhindelul proaspăt botezat s-au îmbrăcat în costume populare, cei trei fiind admirați de toți invitații. Și pentru că tot a venit vorba și de invitați, alături de ei au fost și câțiva dintre foștii colegi de emisiune, printre aceștia numărându-se și Cătălin cu Nicoleta, care urmează să devină și ei părinți în doar câteva luni.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro