Zi mare pentru Teodor şi Ionela de la MPFM. Fostul concurent a împlinit 30 de ani. ''Încă un an se așează în albumul vieții mele''

+3 click pentru
galerie

Zi mare pentru Teodor şi Ionela de la MPFM. Fostul concurent a împlinit 30 de ani. ''Încă un an se așează în albumul vieții mele'' © Facebook

Bucurie fără margini în familia Ionelei şi a lui Teodor de la Mireasă pentru fiul meu. Foştii concurenţi au avut parte de o zi cu adevărat specială, pentru că Teodor şi-a aniversat ziua de naştere.

Teo de la MPFM a împlinit 30 de ani, iar noua vârstă l-a prins mai fericit şi mai împlinit ca niciodată. Fostul concurent a devenit tată, în urmă cu doar câteva luni, iar bucuria este una incredibilă.

Teodor a petrecut momente de neuitat alături de soţia sa, Ionela, şi de băieţelul lor, mai ales că cei trei au avut parte şi de vizita prietenilor, care au venit să-l sărbătorească pe Teo aşa cum se cuvine.

Teodor a ţinut să transmită şi un mesaj de suflet pe reţelele sociale, în care le mulţumeşte tuturor celor care nu l-au uitat de ziua lui. De asemenea, Teodor este foarte recunoscător Divinităţii pentru darurile cu care l-a binecuvântat în viaţă şi spune că cel mai frumos cadou pentru el este că acela că are familia sănătoasă şi fericită.

''Ca la 30 de ani", încă un an care trece și se așează liniștit în albumul vieții mele. Vreau să-I mulțumesc Lui Dumnezeu pentru tot, în special pentru familia la care am visat atât de mult, acum în formulă completă👪. Vă iubesc enorm, "iubirile lui tati"!🙏💞 Cea mai mare fericire și bucurie, totodată, pentru fiecare părinte este să-și vadă copilul râzând, să-l știe bine, asta da fericire și împlinire!😇👶. Mulțumesc, tuturor, pentru mesajele și gândurile frumoase, să aveți parte de tot ce vă doriți!'', a scris Teodor de la MPFM pe Facebook.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro