Pisica lui Răzvan Ciobanu a rămas să le aline durerea părinților. Imagine tristă cu tatăl creatorului

+4 click pentru
galerie

Pisica lui Răzvan Ciobanu a rămas să le aline durerea părinților. Imagine tristă cu tatăl creatorului © Arhivă / Facebook

Pisica lui Răzvan Ciobanu a rămas în grija părinţilor lui, iar cel care o răsfaţă cel mai mult este tatăl designer-ului. Recent, bărbatul s-a fotografiat cu cu cele două pisici, cea a fiului său, din rasa Sphynx, şi cea pe care el şi soţia lui o au de câţiva ani.

Trist şi îngândurat, tatăl lui Răzvan a fost surprins în timp ce stătea pe un fotoliu în sufrageria pensiunii de la munte, ţinând în braţe cele două animale de companie.

Pensiunea familiei lui Răzvan Ciobanu nu o duce prea bine

Încercarea de a face afaceri în turism a lui Răzvan Ciobanu nu a fost deloc un succes. Pensiunea din Ciungetu, deținută de Răzvan Ciobanu și părinții lui, a făcut o gaură financiară de 261.679 de lei, adică o sumă de aproximativ 58.000 de euro. Din 2005 și până în 2010, firma a făcut profit doar de două ori. De atunci, au existat numai pierderi.

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident rutier

Creatorul de modă a murit subit, în urma unui accident rutier cumplit. Răzvan Ciobanu se întorcea de la mare, în momentul când a suferit un infarct, a arătat necropsia. Cum și-a pierdut cunoștința la volan, mașina designer-ului a ieșit de pe carosabil și s-a oprit abia într-un copac. Răzvan Ciobanu a murit din cauza rănilor suferite de pe urma impactului puternic, a mai arătat raportul legiștilor.

Trupul creatorului a fost găsit abia a doua zi, în afara autoturismului, după ce fusese proiectat prin gream.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro