Poți să o recunoști? Astăzi este una dintre cele mai sexy vedete de la noi

+3 click pentru
galerie

Poți să o recunoști? Astăzi este una dintre cele mai sexy vedetele de la noi © instagram

În urmă cu puțin timp, vedeta din imagine a ținut să le arate fanilor mai multe fotografii din copilăria sa, iar aceasta au stârnit numeroase reacții. Dacă nu v-ați dat seama despre cine este vorba, vă dăm un indiciu: este o artistă ce face parte dintr-o familie foarte numeroasă

Artista din imaginea de mai sus este una dintre cele mai apreciate vedetele de la noi datorită stilului său propriu, dar și a vocii care a cucerit rapid inimile românilor, dacă nu v-ați dat seama despre cine vorba, ei bine, este vorba despre Lidia Buble!

În plină pandemie de coronavirus, Lidia Buble a fost nevoită să-și amâne pentru o perioadă toate evenimentele pe care le avea, iar acum trebuie să respecte indicațiile autorităților și să stea în casă.

Pentru că în interior nu sunt foarte puțini activități de făcut, cântăreața a dat buzna în ”sertarul cu amintiri” de unde a scos mai multe fotografii din copilărie. Aceasta a postat imaginile pe contul său de Instagram, care cu siguranță au strâns foarte multe reacții în scurt timp.

Artista face parte dintr-o familie numeroasă, cu mulți frați și surori, o familie credincioasă de care de fiecare dată vorbește cu multă emoție.

Aceasta a ținut să le prezinte fanilor imagini de când avea doar câțiva anișori, dar și imagini din timpul adolescenței. 

Acum, Lidia Buble se bucură de mult succes atât pe plan profesional, dar și pe plan personal, având o relație de mai mulți ani cu prezentorul Răzvan Simion de la Antena 1.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro