Premonițiile lui Cornel Galeș înainte să moară. Nașa de cununie, declarații incredibile la ”Agenția Vip”

+3 click pentru
galerie

Premonițiile lui Cornel Galeș înainte să moară. Nașa de cununie, declarații incredibile la ”Agenția Vip” © arhiva

Cornel Galeș s-a stins din viață, ieri, în urma unui accident grav petrecut pe o șosea din Spania. Toți cei apropiați sunt șocanți și nu le vine să creadă disparția fulgerătoare a acestuia. Doina Belu, nașa de cununie a lui și a Ilenei Ciuculete a povestit despre premonițiile pe care bărbatul le-a avut înainte să moară în tragicul accident.

Trecerea fulgerătoare a lui Cornel Galeș în neființă a venit ca un șoc pentru toți cei apropiați lui. După ce în urmă cu câțiva ani, Cornel Galeș și-a dus soția la groapă, pe cunoscuta cântăreața Ileana Ciuculete, ieri și-a găsit și el sfârșitul într-un tragic accident. Doina Belu, nașa de cununie a cuplului a povestit în exclusivitate pentru Agenția Vip că finul ei ar fi avut o premoniție referitoare la deces. 

După moartea Ilenei Ciuculete, Cornel Galeș a cumpărat un loc de veci lângă cel al soției sale. Bărbatul ar fi plantat câțiva copaci, dar toți s-au uscat, iar atunci acesta i-a făcut o declarație incredibilă nașei sale, care îi era ca și o prietenă: ”El avea o premoniție. A mai cumpărat un loc de veci lângă fina. A cumpărat niște brazi, a luat tuia, i-am dus eu flori și s-au uscat. Și a mi-a zis că: <<astea nu se prind pentru că eu aici trebuie să vin>>. Lângă mormânt nu e niciun pom pentru că nu s-a prins nimic. Are loc cumpărat langă ea.”, a mărturisit Doina Belu la Antena Stars. 

Vestea morții a fost confirmată, ieri, şi de iubita lui

Inițial, Viviana, femeia care l-a făcut să zâmbească pe Cornel Galeș după moartea regretatei Ileana Ciuculete, a crezut că este vorba despre o farsă atunci când a aflat că bărbatul a murit. Ulterior, a confirmat vestea.

"Din păcate, s-a confirmat. Nu sunt prea multe de zis, nici nu știu ce să zic. Dumnezeul să îl odihnească.", a declarat Viviana, potrivit Wowbiz.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro