Prima reacție a Andreei Bălan despre divorțul de soțul ei, George Burcea. Cântăreața a spus tot adevărul

+3 click pentru
galerie

Prima reacție a Andreei Bălan despre divorțul de soțul ei, George Burcea. Cântăreața a spus tot adevărul © arhiva

Andreea Balan a venit cu prima reacție, o reacție mult așteptată, după ce s-a zvonit că ea și actorul George Burcea cu care are două fetițe, vor divorța. Cântăreața nu a mai rezistat comentariilor la adresa ei și a decis să spună lucrurilor pe nume. 

De câteva zile, întregul showbiz este șocat de faptul că se zvonește că Andreea Bălan și George Burcea vor divorța la doar câteva luni de când și-au spus Da în fața ofițerului de stare civilă și în fața lui Dumnezeu. Până acum niciunul dintre ei nu a dat vreo declarație clară la aceste speculații, însă Andreea Bălan nu a mai rezistat comentariilor primite pe contul său de socializare și a decis să facă lumină în acest caz. 

Se pare că între ea și George Burcea există ceva probleme, iar acest lucru a fost confirmat chiar de către Aurelian Temișan, care în urmă cu puțin timp a publicat pe pagina sa de socializare un mesaj prin care încearcă să le spune tuturor oamenilor  care este, de fapt, situația acestora. Cântărețul a dat de înteles că există ceva la mijloc, însă speră că lucrurile se vor regla pe parcurs. 

Primind mesaje peste mesaje, atât Andreea Bălan, cât și actorul George Burcea, Andreea i-a răspuns unui fan la un comentariu care o viza pe aceasta. “Faci o mare greșeală dacă îl pierzi pe George, nu uita când te-ai căsătorit a fost la bine și la greu împreună… vorbiți unde e de reparat ceva, nu dați cu piciorul. E trist”, a fost comentariul unui fan la care vedeta a venit imediat cu replica: “Oameni buni, trageți concluzii greșite și aveți păreri eronate. Nu stiți nimic, dar vă dați cu părerea. Eu nu dau cu piciorul la nimic”, a spus artista. 

Semnele care anunță separarea

Semnele că între Andreea Bălan și George Burcea există probleme sunt foarte evidente.  Andreea Bălan a şters comentariile lui George Burcea de pe contul ei de socializare, i-a dat unfollow şi chiar a șters multe din fotografiile cu ei doi. Mai mult de atât, de câteva zile aceasta postază mai multe imagini în care parcă explicaă situația prin care trece.

”Bărbaților le plac femeile puternice. Da. Dar doar ca să le cucerească. Nu-și doresc să trăiască alături de ele. Se zbat să le cucerească, doar ca să-și demonstreze lor și celor din jur valoarea. Uite, frate, ce femeie capabilă mi-am tras eu! Femeile puternice sunt o provocare pentru ei. Sunt un examen. Sunt o confirmare. Doar că, după ce își fac demonstrația de forță, abdică. Fug. Pleacă. De ce? Pentru că femeile puternice sunt obositoare. Orice ar face ele și oricum ar face, când el se reflectă în ea, se vede mărunt, nerealizat, frustrat. Pe ea o vede ca pe o scorpie carieristă și autoritară”, a scris blondina pe social media.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro