Prima reacţie a iubitei lui Ilie Năstase, după ce s-a spus că face legea în relaţia cu fostul tenismen. "Sunt un om cald"

+3 click pentru
galerie

Ilie Năstase şi Ioana, noua lui iubită © Facebook

Ioana, noua iubită a lui Ilie Năstase, a avut o primă reacţie după ce s-a scris că face legea în relaţia cu Ilie Năstase. În urma informaţiilor potrivit cărora Ioana nu ar fi fost de acord să invite niciunul dintre prietenii lui Ilie Năstase la petrecerea dată în cinstea aniversării sale, aceasta a ţinut să-şi spună punctul de vedere.

Ioana Simion a acordat un interviu în exclusivitate pentru Spynews.ro în care a explicat cum au stat, de fapt, lucrurile. Ioana a precizat că nu s-a pus problema ca Ilie Năstase să nu aibă voie să-şi invite prietenii la ziua ei şi, de asemenea, petrecerea a avut loc la un restaurant şi nu într-un club.

CITEŞTE ŞI: Ilie Năstase nu are niciun cuvânt de spus în faţa noii iubite. Prietenii sunt şocaţi de ce a putut să-i facă la ziua ei

"Nu este absolut nimic adevărat din ce s-a relatat acolo. Au fost prieteni şi de-ai lui Ilie şi de-ai mei. Ziua mea s-a ţinut la un restaurant şi nu la un club. Nu sunt genul de femeie care să fiu dură, sunt un om cald, liniştit, nu este adevărat absolut nimic. Ilie spune că eu sunt cu prietenii lui în fiecare zi", a spus Ioana în exclusivitate pentru Spynews.ro.

În plus, întrebată de relaţia cu Ilie Năstase, Ioana nu a vrut să vorbească, precizând că va face acest lucru după divorţul dintre Ilie Năstase şi Brigitte.

"Declaraţiile vor fi date după încheierea divorţului cu soţia. Nu sunt eu în măsură să dau declaraţii despre doamna Brigitte", a spus Ioana.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro